algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
19°

El calendari de la pretemporada inclourà una prova de pista

El dia 1 de març es disputarà una jornada al velòdrom Palma Arena

El Club Ciclista de l'Arenal, comptant amb la col·laboració de la Conselleria de Turisme del Govern balear i de l'Associació d'Hotelers d ela Platja de Palma i Producte Balear, organitza, un any més, les curses ciclistes ede pretemporada, més conegudes com Un Hivern a Mallorca. En total es disputaran sis jornades i una d'elles, el GP Illes Balears, ofereix la novetat que es disputarà en pista, concretament al Palma Arena, el proper dia 1 de març, a partir de les 16 hores.

Abans s'hauran disputat ja dues curses en ruta. La primera de totes serà el GP Pueblo Park, el dia 17 de febrer, a partir de les 9 hores. La segona serà el GP Alcudiamallorca.com, dia 24 de febrer en el Port d'Alcúdia, a les 9 hores. Després de la jornada en el Palma Arena continuarà el programa amb les proves següentes. El dia 2 de març, a les 9.00 hores, amb sortida des de l'hotel Pabisa Chico, el GP Pabisa. El dia 8 de març, a les 15 hores, amb sortida a Paguera, es durà a terme el GP Valentin Hotels. La darrera jornada, el GP Hotel Cristóbal Colón, es disputarà dia 15 de març, novament a la Platja de Palma, a les 9 hores.

L'organització ajudarà, com en les temporades anteriors, a promocionar el turisme durant la temproada baixa. Els responsables de les jornades esperen poder tenir corredors de pista de categoria per promocionar el Palma Arena com a lloc d'entrenament per a equips estrangers o nacionals, amb vista a preparar les competicions internacionals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.