cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

L'Arsenal recupera el lideratge de la Premier

El Manchester United i el Chelsea perderen dos punts en empatar en els seus respectius enfrontaments

La Premier League va viure un canvi en el lideratge amb l'empat del Manchester United davant el Tottenham per 1-1, que va permetre l'Arsenal, guanyador davant el Manchester City per 3-1, recuperar el cap de la taula. Per la seva part, el Chelsea també va perdre dos punts davant el Portsmouth, amb el qual empatà per 1-1.

L'Arsenal, brillant guanyador d'un Manchester City fins ara invicte a casa en el partit que obrí la jornada, va posar la pressió sobre el Manchester United, que no va estar a l'altura.

El Manchester s'enfrontà a un Tottenham ben organitzat i treballador, que li posà les coses molt complicades i només li va permetre endur-se'n un punt.

D'altra banda, l'Arsenal disposa ara de sis punts d'avantatge sobre un Chelsea, que va desaprofitar l'ocasió d'acostar-se al Manchester United.

L'Aston Villa va perdre a casa del Fulham per 2-1 i es manté en sisena posició, lluny dels llocs que donen accés a la Lliga de Campions.

Per la seva part, el Newcastle i el Middlesbrough no aconseguiren passar de l'empat (1-1). El davanter Michael Owen anotà el primer gol per al Newcastle, però el seu equip no va poder guanyar, ja que el Middlesbrough el va empatar sobre l'hora.

Per la seva part, el Liverpool aconseguí col·locar-se en cinquena posició després de guanyar el Sunderland per 3-0, amb un gol de l'espanyol Fernando Torres, que continua marcant les diferències.

Darrere dels tres aspirants al títol, se situa en quarta posició l'Everton, que empatà per 0-0 al camp del Blackburn. L'Everton està a deu punts del Chelsea i a 16 del líder, l'Arsenal.

Quant a la taula de golejadors, el portuguès Cristiano Ronaldo continua al front de la classificació de golejadors, malgrat que no marcà aquesta jornada. Emmanuel Adebayor, amb el seu doblet en la victòria de l'Arsenal davant el Manchester City, es posa a només un gol del portuguès. Fernando Torres és tercer amb 12 gols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.