algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

«Ja som un club gran entre els grans»

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, assumeix la responsabilitat de consolidar l'equip en la màxima categoria i accepta el repte de fer un salt qualitatiu

Vicenç Grande i Gregorio Manzano escenificaren ahir l'excel·lent sintonia que existeix entre la directiva del Reial Mallorca i el cos tècnic, durant la roda de premsa en la qual s'informà sobre la renovació contractual del tècnic andalús fins al juny de l'any 2010. Grande i Manzano no dubtaren a llançar-se floretes mútuament i a destacar que l'acord afavoreix totes les parts.

«És per mi un motiu d'alegria i orgull tenir un entrenador que estarà amb nosaltres com a mínim quatre anys i mig, cinc i mig si tenim en compte la seva primera etapa a l'equip. Això dóna continuïtat al projecte i estabilitat. Ens coneixem. El club està content amb la seva feina i amb la de Gonzalo (Hurtado) i ells ho estan amb nosaltres i creim que aquest nou acord serà bo per a l'entitat», assegurà el president del Mallorca, qui com a únic motiu per a la renovació exposà que «consideram que Manzano és un bon entrenador per al projecte del club». El màxim accionista del Mallorca no volgué desvetlar més detalls del nou contracte del tècnic i es mostrà enigmàtic en informar que «el contracte té diferents clàusules, però aquestes quedaran en la intimitat».

Arribà el torn de parlar de Gregorio Manzano i el tècnic de Jaén començà negant que hagués exigit en qualque moment de les negociacions tres temporades com a condició per renovar. «Considerarem que un contracte per dues temporades pot marcar els objectius esportius del club a mitjan termini. Tots desitjam estabilitzar el club i que el Mallorca continuï sent un gran entre els grans del futbol espanyol», digué.

L'entrenador andalús es mostrà agraït en tot moment per la confiança que el club balear ha depositat en ell i en el segon tècnic, Gonzalo Hurtado, qui també veié prorrogat el seu contracte. Acte seguit filosofà en comentar que «la confiança s'adquereix mitjançant la feina i el temps. El Mallorca fa dos anys va tenir la confiança de cridar-me per tornar a treballar i no vaig dubtar ni un minut a l'hora de fer les maletes. La confiança és mútua i Gonzalo (Hurtado) i jo ens trobam en el club que volem».

Manzano reconeix que amb aquesta nova renovació contractual assumeix una gran responsabilitat, que ell mateix definí com «mantenir un club gran com el Mallorca entre els grans». «Ja som un gran entre els grans, dels pocs clubs que amb uns mitjans econòmics i socials humils ens mantenim a Primera Divisió amb dignitat. Però no només es tracta de mantenir-se, també volem millorar. El Mallorca ja és un equip respectat, en el qual molts equips d'Espanya s'hi miren com en un mirall i el tenen com a referent i model d'estabilitat».El màxim responsable de la banqueta vermellenca desvetlà que les negociacions foren àgils i sempre cordials i que «en cap moment no hi va haver molta distància entre les posicions de cada part»

Manzano comentà també que amb vista a la temporada que ve «intentarem confeccionar una plantilla per fer un salt de qualitat. Sempre hi haurà aquesta exigència», però al mateix temps no va poder garantir la retenció en plantilla de futbolistes importants un cop finalitzi la present campanya. «No ens podem avançar a allò que passarà en el mercat d'estiu. No sabem que passarà. És un termini molt llunyà i cal deixar que les coses es desenvolupin amb normalitat. El món del futbol és canviant. Ara només pensam a aconseguir els objectius marcats amb la plantilla que tenim».

En qualsevol cas, el tècnic de Jaén, que assegurà no haver rebut cap altre oferta al marge de la del Mallorca, és conscient que «tots els entrenadors sabem que estam vinculats als resultats de l'equip». Finalment, Manzano reconegué haver sol·licitat el fitxatge d'un davanter per cobrir la baixa de Víctor Casadesús, però es mostrà resignat davant la impossibilitat de concretar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.