lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Barcelona no té marge d'errada

L'equip de Rijkaard està obligat a guanyar per passar a semifinals

Sense marge d'errada, el Barcelona rep avui el Vila-real en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, un partit que pot marcar el futur esportiu del conjunt blaugrana, obligat a aclarir els dubtes que ofereix en la Lliga i a assegurar-se la seva presència en les semifinals de Copa.

Després de l'empat amb gust de derrota sumat a Bilbao (1-1), en el Barcelona s'ha instal·lat un discurs derrotista que anima l'equip a multiplicar-se en els torneigs curts, resignat com està el barcelonisme als nou punts d'avantatge del Reial Madrid en la Lliga.

Per l'equip blaugrana, la visita del Vila-real suposa un partit d'urgències. No guanyar (0-0 en l'anada) el condemnaria a l'eliminació, una possibilitat que podria desencadenar una tempesta en l'entorn del club. Es discuteix no només la capacitat de Frank Rijkaard, sinó el compromís dels jugadors i la intervenció de la directiva en el treball diari de la plantilla.

Per evitar sorpreses, el tècnic blaugrana apostarà pel seu onze més repetit.

En atac, Rijkaard col·locarà un trident format per Messi, Bojan i Henry. Emperò el gran protagonista del partit podria ser Ronaldinho, absent des del 23 de desembre, però ja amb l'alta mèdica. El brasiler, estrella del Barcelona, podria ser el millor revulsiu dels blaugrana si el partit es posa costa per amunt .

Alineacions probables:

Barcelona: Valdés, Puyol, Milito, Márquez, Abidal, Deco o Edmilson, Xavi, Iniesta, Bojan, Henry i Messi.

Vila-real: Diego López, Javi Venta, Cygan, Godín, Capdevila, Senna, Bruno, Cani, Pires, Rossi i Nihat.

Arbitre: Mejuto González (col·legi asturià).

Estadi: Camp Nou.

Horari: 22.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.