algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

«Estam mentalitzats que és possible»

Gregorio Manzano, tècnic del Reial Mallorca, es mostra convençut de remuntar davant el Getafe

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, es mostrà optimista i assegura que el seu equip està mentalitzat per remuntar un 1-0 en contra i superar l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei que els enfronta amb el Getafe.Tot i reconèixer que el resultat del partit d'anada els ha posat les coses difícils, l'entrenador andalús assegura que «tenim 90 minuts per davant i tots estam mentalitzats que la remuntada és possible».Manzano qualificà el duel d'avui a l'Ono Estadi com «el més important dels que hem disputat fins ara aquesta temporada» i avisa que assolir les semifinals no serà un objectiu fàcil. «El Getafe és un equip amb bons futbolistes, amb experiència en aquest tipus d'eliminatòria, no debades l'any passat arribaren fins a la final i enguany ho tornen a fer molt bé tant en les eliminatòries de Copa com a la UEFA.

Treballen molt bé els partits de tornada», recordà Manzano, qui també volgué destacar la trajectòria del Mallorca en la competició del K.O. «Nosaltres aquesta temporada tenim experiència en remuntades i hem superat eliminatòries tant capgirant un marcador de 2-0 en contra davant l'Osasuna, com defensant un marcador a favor al Santiago Bernabéu». L'entrenador mallorquinista augura un partit molt tens i igualat i per això demana molta concentració defensiva als seus homes. «Qualsevol errada pot ser determinant en el partit i no hem de fer coses que puguin significar un resultat advers», digué.

Després de fer memòria sobre la victòria en Lliga davant el Getafe per 4-2 després de remuntar un 0-2 en contra, Manzano opinà que «ells vendran amb la lliçó ben apresa i conscients d'aquest precedent i segurament aquesta vegada prendran majors precaucions». Per altra banda, el màxim responsable de la banqueta vermellenca, malgrat no voler donar pistes sobre l'onze inicial que posarà en joc, avançà que «el Mallorca sortirà amb un equip capacitat ofensivament per capgirar l'eliminatòria».

Manzano també mentalitzà els seus futbolistes perquè juguin amb el cap fred i no s'obsessionin a marcar un gol aviat i recordà l'eliminatòria contra l'Osasuna, en la qual els quatre gols que possibilitaren la remuntada arribaren en el segon temps.

«Estic convençut que els jugadors sabran com jugar el partit. Les característiques del Getafe són diferents a les de l'Osasuna. Han de saber que per fer el segon gol, cal marcar el primer abans, que serà el més difícil. Però al mateix temps que cercam el gol haurem d'estar molt atents als jugadors d'atac del Getafe. Hem de jugar amb cap», assegurà el tècnic de Jaén, qui no mostrà cap recel ni preocupació envers l'àrbitre Iturralde -que ve d'organitzar-ne una grossa en el passat Sevilla-Osasuna. Finalment, Manzano no volgué fer cap comentari referent a la seva imminent renovació i recordà que «ara el Getafe és més important».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.