cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Oliver: «La feina a l'IME serà com una cursa de mitja distància»

El nou regidor d'Esports de Palma explicà les seves prioritats

Baldomero Oliver serà l'encarregat de prendre el relleu al capdavant de l'Institut Municipal d'Esports a Antoni Moragues, el qual ahir presentà la seva carta de dimissió a la batlessa de Ciutat, la socialista Aina Calvo.

Com a home lligat al món de l'atletisme durant molts anys, el que serà el nou pes pesant d'Unió Mallorquina a l'IME tal com li comunicà Miquel Nadal, el portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Palma, comparà el que a partir d'ara serà la seva nova responsabilitat amb una «cursa de mitja distància».

«La feina serà com una cursa de mitja distància, en la qual s'ha de tenir coratge per anar ràpid i alhora pensar que no es pot efectuar tot l'esforç en un únic tram», explicà Oliver.

Qüestionat per quines serien les prioritats de la seva gestió, el nou rector de l'IME afirmà que la seva tasca se centraria a «continuar el projecte de remodelació de Son Moix» iniciada per Moragues i accelerar «la finalització d'aquelles instal·lacions esportives que, tot i estar aparentment acabades, encara no s'han entregat, per la qual cosa encara no les pot gestionar» l'Institut Municipal de l'Esport.

En referència als retards en l'entrega de diversos poliesportiues i piscines de diferents barriades, Oliver mostrà la seva disconformitat a com s'havien planificat i executat els projectes, causa dels retards actuals.

«En aquestes instal·lacions falten elements vitals com l'aigua o l'electricitat, qüestions que no són competència nostra (de l'IME). La planificació dels projectes ha estat un desastre perquè ha fallat la connexió entre la part d'execució i la tècnica, és a dir, no es van tenir en compte els informes dels tècnics esportius», declarà.

D'altra banda, Oliver afirmà que els desperfectes causats per la tempesta de dia 4 d'octubre al poliesportiu de Son Moix «han condicionat tota la feina posterior».

«La gestió ha estat condicionada pel tema de Son Moix, ja que és una instal·lació obsoleta, la qual no es pot adobar, sinó que s'ha de remodelar totalment», i aquesta és una feina que no es pot fer en dos dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.