nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Pequín 2008, l'impuls del Govern

Cañellas presenta un programa per donar suport als esportistes

La Conselleria d'Esports i Joventut del Govern balear presentà ahir el seu programa Pequín 2008, mitjançant el qual es destinaran prop de 180.000 euros a ajudes per als esportistes balears amb possibilitats d'acudir als Jocs Olímpics de Pequín, que tindran lloc el proper mes d'agost.El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañellas, i el director general d'Esports, Biel Gili, varen explicaren que aquest programa servirà per fer costat a les beques que ja reben aquests esportistes, com també per atendre'n algunes necessitats específiques.

Cañellas avançà que el programa es desenvoluparà en tres fases. La primera serà l'ajuda econòmica; la segona, la promoció a les Illes dels esportistes que participin en els Jocs Olímpics; i la tercera servirà per apropar a la gent l'esdeveniment en si quan hi prenguin part els esportistes locals, com per exemple col·locant pantallas gegants per seguir-ne el concurs a la cita olímpica.

L'objectiu d'aquest programa és que el màxim nombre d'esportistes balears puguin representar Espanya en l'esdeveniment de Pequín. Així, per exemple, dins d'aquest pla entra el suport a ciclistes com Toni Tauler, David Muntaner i David Alonso perquè puguin obtenir els punts necessaris per ser als jocs competint sota el nom d'Illes Balears; l'organització del campionat d'Espanya de ciclisme en pista i de natació; el reforçament de fisioteràpia que reben les nedadores Maria Fuster i Melanie Costa, i el pagament de les despeses dels seus desplaçaments quan no depenen de la Federació Espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.