algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Manzano: «El Getafe és un vencedor just»

El tècnic andalús, sincer, reconegué el mal partit del seu equip i la superioritat del rival

DdB. Palma.

Gregorio Manzano, tècnic del Reial Mallorca, reconegué el mal partit del seu equip i la superioritat del rival, i assegurà en la roda de premsa posterior al matx que «dins dels resultats que es podien registrar, el Getafe ha estat el vencedor just i el gol ha marcat la diferència en la feina d'un equip i de l'altre».

L'entrenador mallorquinista considerà clau en la victòria del l'equip de Michael Laudrup els majors percentatges de possessió de la pilota dels madrilenys, i lamentà el fet d'haver encaixat un altre gol de falta. «Ells han tingut més la pilota i nosaltres hem patit molt a mitjan camp. Hem tingut atacs molt estàtics i en atac no hi ha hagut moviments que permetessin aprofundir amb pilotes llargues. A més, hem tornat a encaixar un gol en una jugada a pilota aturada mal defensada».

Tot i no haver aconseguit cap dels tres objectius que Manzano s'havia marcat abans del partit -victòria, empat o un gol fora camp- el màxim responsable de la banqueta mallorquinista es mostrà esperançat amb vista al partit de tornada d'aquesta eliminatòria de quarts de final, que es disputarà dimecres a l'Ono Estadi. «A pesar de tot, l'1-0 ens dóna esperança, és un resultat remuntable», opinà Manzano, que reconegué així mateix que «aquest resultat també dóna tranquil·litat al Getafe. A ells els val l'empat a zero en la tornada i si marquen un gol, a nosaltres ens obliguen a marcar-ne tres».

L'entrenador de Jaén conserva fresc el record de la remuntada davant el Getafe en la Lliga, en un partit que el Mallorca guanyà per 4-2 després d'anar perdent per 0-2 poc després del descans, però assegura que «això ja és una història passada». «Són un bon equip i nosaltres sabíem que seria una eliminatòria difícil. Ells han fet valer el factor camp i ara, a nosaltres, ens toca remuntar».

Finalment, Manzano considerà que l'àrbitre «no ha influït en el resultat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.