lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Manzano:«Hem de posar-hi els cinc sentits»

El tècnic del Mallorca declarà que per plantar-se a semifinals no poden cometre cap error a Getafe

El tècnic del Mallorca, Gregorio Manzano, va recordar que un cop arribats als quarts de final de la Copa del Rei no es poden cometre errors, ja que una simple pèrdua de concentració pot suposar l'eliminació de la competició.«No serà una eliminatòria fàcil, ja que a aquestes altures tots els equips ens jugam l'accès a les semifinals on s'han de posar els cinc sentits per estar a l'avantsala de la desitjada final», explicava el tècnic després de l'entrenament a porta tancada que els seus homes feren a la Ciutat esportiva de Son Bibiloni abans de viatjar cap a la capital de l'Estat.

Gregorio Manzano té molt de respecte cap a l'equip dirigit pel danès Michael Laudrup, considerat com «un dels millors equips del campionat», el qual disposa d'una plantilla «molt ben dissenyada, en qualitat i quantitat».«El Getafe té molt bon equip. Els seus futbolistes atresoren una gran qualitat amb una plantilla molt compensada, dinàmica i compromesa. Un equip que m'agrafa com fa les coses i l'eliminatòria no serà per res fàcil», sentencià l'andalús després de repassar les bones qualitats del rival.

Els mallorquinistes, que van derrotar els blavets a l'enfrontament de la primera volta per 4-2, després de remuntar un marcador advers de 0-2, es desplaçaran al Coliseum del Getafe a la recerca del triomf, encara que tal i com recordà el tècnic andalús, «hem de marcar un gol perquè, en cas de derrota, tinguem aquest avantatge en la tornada».

«El primer objectiu és guanyar, el segon és empatar i el tercer, si no s'aconsegueixen cap de les dues anteriors, marcar gol, i que, en cas d'un derrota tinguem aquest avantatge», digué Manzano establint les prioritats de l'equip.

El de Bailén, com és costum, no va voler avançar quins seran els onze jugadors escollits per sortir d'inici a la gespa madrilenya, limitant-se a dir que «hi haurà jugadors que van ser a València».

Tampoc va voler avançar qui serà l'encarregat de defensar els tres pals, si el binissalemer Miquel Àngel Moyà o l'argentí Germán Lux.«Entre ells no hi ha diferència pel que fa a la qualitat del seu treball. És difícil l'elecció quan són dos bons porters», manifestà l'entrenador, que recordà que tot i que «la prioritat és la Lliga, la Copa és una competició afegida que també estimam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.