nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Federer sua de valent per superar Tipsarevic

El tennista número u del món va estar a només tres punts de ser eliminat pel jugador serbi

El serbi Janko Tipsarevic va sotmetre a un duríssim càstig al suís Roger Federer, que va necessitar el millor de si mateix, 39 serveis directes i quatre hores i 27 minuts de lluita per doblegar el seu rival i classificar-se per als vuitens de final de l'Obert d'Austràlia.

Federer es va imposar per 6-7 (5), 7-6 (1), 5-7, 6-1 i 10-8, però va ser tres vegades a només tres punts d'una derrota que hagués obert les possibilitats reals del mallorquí Rafel Nadal de convertir-se en nou número un del món, si el de Manacor guanyàs després el torneig una vegada eliminat el suís.

El de Basilea va sentir a les seves carns l'ombra de la derrota davant de Tipsarevic, un jugador que entrena ara l'espanyol José Perlas, dur com el granit i que entre els seus múltiples tatuatges en porta un en japonès al seu avantbraç dret que diu: «La bellesa salvarà el món». Tanta va ser la tensió de l'encontre, que el seu compatriota Novak Djokovic va suspendre la seva conferència de premsa després de guanyar al nord-americà Sam Querrey perquè no volia perdre's el final del matx.

Per a Federer, que no cedeix un partit en l'Obert d'Austràlia des de les semifinals del 2005 contra el rus Marat Safin, hauria estat molt dur caure ahir. La seva última derrota lluny de les semifinals d'un gran data de la tercera ronda de Roland Garros el 2003.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.