algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Federer i Djokovic avancen amb pas ferm

El suís no donà opció al francès Santoro (6-1, 6-2 i 6-0) i el serbi apallissà l'italià Bolelli (6-1, 6-2 i 6-2)

EFE. Melbourne.

Roger Federer i Novak Djokovic es van classificar amb una exhibició de joc per a la tercera ronda a l'Obert d'Austràlia, primer 'Grand Slam' de la temporada, en una jornada agredolça per a l'«Armada», que es va saldar amb els triomfs de Ferrer, Ferrero i Ruano i les derrotes de Verdasco i Hernández.

El número u del món va tornar a sortir a la Rod Laver Arena com un huracà i acabà amb les il·lusions del veterà francès Fabrice Santoro, a qui només va permetre anotar tres jocs i el va liquidar per 6-1, 6-2 i 6-0 en 81 minuts de joc.

A la següent ronda, s'enfrontarà al serbi Janko Tipsarevic, botxí ahir de Verdasco.

Tampoc no va haver de fer grans esforços Novak Djokovic. El número tres del rànquing ATP necessità poc més d'hora i mitja per superar l'italià Simone Bolelli per 6-1, 6-2 i 6-2 i citar-se a la següent ronda amb el nord-americà Sam Querrey.

A més, l'australià Lleyton Hewitt també va superar el seu xoc contra l'uzbek Denis Istomin (7-6 (5), 6-3, 5-7 i 6-1), mentre que en un dels duels estel·lars del dia, el xipriota Marcs Baghdatis, finalista l'any 2006, va poder superar el rus Marat Safin, que es va quedar sense benzina en el seu intent de remuntar dos sets en contra i va caure per 6-4, 6-4, 2-6, 3-6 i 6-2.

D'altra banda, David Ferrer i Juan Carlos Ferrero van complir amb els pronòstics i es van classificar per a la tercera ronda, en la qual també hi haurà Virgínia Ruano, dins d'una jornada en què l'«Armada» va sofrir les baixes de Fernando Verdasco i Oscar Hernández.

Ferrer, número cinc del món, es va classificar després de l'abandonament del jove argentí Juan Martín del Potro, que es va retirar del partit després d'haver cedit les dues primeres mànigues (6-3 i 6-4).

El de Jávea, més sòlid amb el seu servei i encertat a la resta que Del Potro, es mesurarà en la següent ronda amb el nord-americà Vincent Spadea, 80 del món.

Ferrero, per la seva banda, va superar l'australià Alun Jones, agraciat amb una invitació de l'organització, per 6-4, 6-4 i 6-2 després d'una hora i 48 minuts de joc. Ara el d'Ontinyent s'enfrontarà a l'argentí David Nalbandian, número deu del món, que es va imposar al local Peter Luczak per 4-6, 7-5, 6-4 i 6-1.

A més, la jornada va oferir la classificació deVirginia Ruano per a la tercera ronda. La madrilenya va superar la colombiana Catalina Castaño per 6-2 i 6-4. La jornada es completà amb les eliminacions de Fernando Verdasco i d'Óscar Hernández.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.