algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

El Muro diu no al projecte de fusió

El club de la LEB Plata no està disposat a perdre dues categories guanyades a la pista

El Bàsquet Muro comunicà ahir al Bàsquet Inca i al Palma Bàsquet que no està interessat en la proposta de fusió plantejada pels clubs de la Lliga LEB Or. David Munar, gerent del club de Muro, explicà que aquesta proposta difereix del primer plantejament que fou presentat al seu equip i que no compleix amb les seves expectatives.

Segons es va plantejar en un principi el nou club format a partir dels tres principals representants del bàsquet mallorquí tindria un equip fort a la Lliga LEB Or, amb pretensions de pujar a l'ACB, un altre en la LEB Plata i un tercer equip en la Lliga EBA, i tots tres equips entrarien dins els pressuposts del nou club.

Amb la nova proposta, el club només comptaria amb dos equips, un a la Lliga LEB Or i un altre a l'EBA. Munar explicà que el club murer, que aspira a mantenir l'equip de LEB Plata al poble, no vol renunciar a aquesta opció, «sobretot després de ser l'únic dels tres equips que s'ha guanyat la seva categoria sobre la pista», ja que amb la darrera proposta perdrien dues categories.

A més, en el plantejament presentat al conjunt del Muro, l'equip de Lliga EBA hauria de tenir un cost zero, i en cas de no ser així ho hauria d'aportar el Muro. «Això és molt diferent de la primera idea que se'ns va plantejar, si tot és el mateix club, com volen que una directiva que ja no existirà es faci càrrec de les despeses d'un equip», indicà Munar.

El gerent del Bàsquet Muro explicà que durant l'horabaixa d'ahir, el club notificà la seva decisió per escrit als altres dos implicats, i que estan a l'espera d'una resposta d'aquests. «És clar que volem entrar en aquest projecte, però amb les condicions plantejades en un començament», digué Munar, que afegí que això no és un adéu definitiu a la fusió ja que si es torna a les condicions del primer plantejament, el club estaria disposat a continuar dins del projecte. «El primer acord és aquell que ens agrada, un únic club, un únic pressupost, tres equips i negociar perquè el de la LEB Plata jugui a Muro», finalitzà.

El Bàsquet Muro, tal com passa amb el Palma i l'Inca, està passant una situació econòmica complicada, sobretot per la falta d'un patrocinador principal, encara que, a diferència del que succeeix amb els altres dos clubs, la seva situació en la classificació és una mica menys delicada. L'equip entrenat per Xavi Sastre ocupa la desena posició, lluny de la zona de descens i fins i tot es troba només a una victòria per estar entre els vuit primers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.