cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El patró de Palma vol veure gols

Es jugarà en dos dies, 17 i 24 de gener, i enfrontarà equips de Ciutat

Sant Sebastià vol veure espectacle i gols. Tot i que entre foguerons i revetles queda poc temps per la pràctica esportiva, ahir es va presentar a les oficines de l'IME el Torneig de Sant Sebastià de futbol 2008. L'ens municipal i la Federació balear de Futbol han organitzat la competició, que comptarà amb la participació de 10 equips, en les categories de Tercera Divisió, Juvenils Divisió d'Honor i Femení Nacional. Soledat, Atlètic Balears, Mallorca B i Ferrioler, en la primera, Ferrioler, Sant Francesc, La Salle i Mallorca en la segona i Son Cotoner i Collera en la femenina, seran els encaregats d'oferir els gols durant la celebració del patró palmesà. El Torneig, que es disputarà els dies 17 i 24 de gener, està dissenyat en format de semifinal i final.

Dijous 17 a les 19.00 Soledat i Atlètic Balears obriran el foc de la Tercera Divisió al Miquel Nadal. A les 21.00, Mallorca B i Ferrioler s'enfrontaran per cercar l'altra plaça a la final al mateix terreny de joc. Una setmana després, dimecres 24 a les 20.00, al camp del Rotlet Molinar, es disputarà la final. En la categoria Juvenil, que jugarà les semifinals al camp de gespa artificial de Son Moix, els emparellaments han deparat els següents enfrontaments. A les 19.00 de dijous17, Ferrioler i Sant Francesc cercaran el primer lloc per la final, mentre que a les 21.00, La Salle i Mallorca acabaran de conformar el cartell dels finalistes. El camp del Sant Pere, al Seminari, serà l'escenari del duel definitiu, que tindrà lloc dimecres 23 a les 20.00.

Els dos equips palmesans que militen a la Primera Nacional Femenina, Son Cotoner i Collera, cercaran un triomf de prestigi que els permeti alçar el trofeu i agafar moral per la competició de Lliga. El partit serà el dimecres 23 de gener a les 19.00 al camp del Seminari.

Amb aquesta iniciativa es pretén complementar l'oferta d'actes lúdicofestius que ja s'ofereix als carrers de Ciutat durant uns dies tan assenyalats i on la bauxa envaeix els carrers de Palma. És per això, que en aquest context de festivitat, el patró demana espectacle i gols, deixant de banda la competitivitat i les rivalitats existents a la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.