L'UCAM Múrcia s'enfonsà en el darrer quart de l'enfrontament

PALMA PLAYA PARK: Tecul (7), Miralles, Veski (16), LLorenç Llompart (19), Torres (6) -cinc inicial-, Paredes (3), Berto García (14), Marotta (6), Miki Corbacho (7) i Rigo (2).
21/27 tirs lliures, 19/48 de dos, 7/22 triples, 37 rebots (16 ofensius), 17 pilotes perdudes i 23 faltes més dues tècniques a Tecul i Matías Cerdà. Eliminat: Torres.
UCAM MÚRCIA: Fernández (4), Costa (12), Serrano (19), Paez (16), Alcaraz -cinc inicial-, Sánchez (6), Galofre (10), Olmos i Paczkowski.
16/18 tirs lliures, 17/31 de dos, 7/31 triples, 34 rebots (11 ofensius), 26 pilotes perdudes, 20 personals més una tècnica a Costa. Eliminat: Paez.
ÀRBITRES: els catalans Soto Medina i Posse Benítez. Dsocreta actuació. Marcador: 18-15, 31-34 (descans), 46-57 i 80-71 (final).

S. RIPOLL. Platja de Palma.
Els homes de Matías Cerdà capgiraren, amb un parcial de 34-14, en el darrer quart un marcador advers i s'adjudicaren el triomf contra UCAM Múrcia per 80-71. Durant els primers dos quarts dominaren els locals. No evitaren la reacció dels visitants que es col·locaren 13 punts endavant (44-57). Quan tot pareixia perdut reaccionaren els locals i es col·locafren 68-67 endavant. En un esprint final d'infart superà el Playa Park el campió universitari estatal.