cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Duel d'alta tensió a La Romareda

El Reial Mallorca i Saragossa es veuran avui les cares amb l'objectiu de frenar les seves males ratxes

92724
Mallorca i Saragossa, empatats a punts, tenen la urgència de puntuar per no acostar-se encara més a la zona de descens.

P.BATLLE. Palma.

El Reial Mallorca tancarà la primera volta de la Lliga amb la visita a La Romareda, on es veurà les cares (17.00 hores) amb el Reial Saragossa.

Balears i aragonesos es troben igualats a 21 punts a la classificació i comparteixen trajectòries i urgències, per la qual cosa els tres punts en joc poden suposar un gran alè per al vencedor i una llosa per a qui surti derrotat, ja que la zona de descens és només tres punts de diferència.

Si el conjunt de Gregorio Manzano afronta aquest compromís després d'haver guanyat únicament un dels deu darrers partits de Lliga que ha disputat, en els quals ha sumat 7 de 30 punts possibles, l'esquadra que entrena Víctor Fernández també lluitarà per acabar amb una ratxa de vuit jornades sense vèncer.

Malgrat tot, tant el Mallorca com el Saragossa vénen d'oferir la seva millor imatge contra un rival comú, el Reial Madrid, i semblen haver superat el mal joc de jornades anteriors. El tècnic mallorquinista ja avisà divendres en roda de premsa que serà un partit força complicat i molt igualat. Així, l'equip balear intentarà ratificar a La Romareda la bona imatge oferida en els dos duels de Copa del Rei que ha disputat en aquest inici de 2008 davant l'Osasuna (4-0) i el Reial Madrid (2-1).

Una bona notícia per a Gregorio Manzano és que podrà disposar del davanter andalús Dani Güiza, màxim golejador de l'equip, ja que es troba recuperar al cent per cent de la seva lesió al maluc. Ahir superà satisfactòriament les darreres proves a les quals fou sotmès durant l'entrenament matinal i entrà finalment en la llista de convocats. Malgrat tot, el tècnic vermellenc podria decantar-se per reservar Güiza per al duel de Copa de dimecres que ve davant el Reial Madrid i deixar-lo d'inici a la banqueta. Manzano decidí incloure en l'expedició mallorquinista els 20 jugadors de la primera plantilla disponibles i no revelarà fins al darrer momemt l'onze inicial que posarà en joc. Així i tot, s'intueix que hi podria haver alguns canvis respecte a l'equip titular del matx de dijous passat i futbolistes que gaudiren de descans en no anar convocats o que foren suplents com Nunes, Pereyra, Arango, Ibagaza i Jonás podrien jugar des del començament. A la porteria, un altre dilema: Lux o Moyà?

Un possible onze vermell seria: Moyà, Héctor, Ballesteros, Nunes, Fernando Navarro, Pereyra, Jonás, Varela, Ibagaza, Arango i Óscar Trejo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.