algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Grande: «Ha estat un resultat molt bo»

Just un poc més de 17.000 espectadors varen assistir al partit davant el totpoderós Reial Madrid

El president del Mallorca, Vicenç Grande, es mostrà convençut que el Madrid no ho tendrà gens fàcil si vol superar l'eliminatòria i que encara que el resultat sorgit del primer enfrontament a Son Moix és massa ajustat, el Mallorca continua viu en l'eliminatòria, que es resoldrà en el partit de tornada que es disputarà dimecres que ve a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

«El 2-1 és un bon resultat», afirmà el president mallorquinista, i afegí que «crec que hauríem d'haver guanyat de més gols, però no ha pogut ser».

Grande destacà que «derrotar el Madrid no és mai fàcil i, per tant, have-ho aconseguit és ja de per si un fet important», i remarcà que «m'hauria estimat més que guanyàssim 3-1 o 2-0, però guanyar és un gran resultat amb vista al partit de tornada al camp del Reial Madrid».

El president del Mallorca també aventurà que «si el Mallorca marca un gol dimecres que ve al Santiago Bernabéu, ells ho passaran malament».

Grande féu una critica soterrada de l'arbitratge i assegurà que «no parlaré d'una possible expulsió i d'un possible penal... però crec que el resultat no ha fet justícia al que hem pogut veure sobre el terreny de joc».

Finalment, el màxim dirigent del club balear lamentà la nova lesió registrada en el bàndol mallorquinista: «Esperem que Trejo no tengui res de greu i que pugui jugar el pròxim partit».

D'altra banda, i pel que fa a l'ambient que es va viure a la graderia, s'ha de dir en primer lloc que l'estadi, tot i la visita de l'actual campió de Lliga, no es va omplir. Assistiren al partit 17.042 espectadors, amb una nombrosa representació de seguidors madridistes.

Va ser un partit vibrant i encara que abans de començar i al final del matx va ploure, els aficionats visqueren amb intensitat el desenvolupament de l'enfrontament entre el Mallorca i el Reial Madrid.

Tot i que hi havia molts d'aficionats madridistes, qui es va fer sentir amb més intensitat va ser l'afició mallorquinista, que es mostrà molt crítica amb l'àrbitre del partit, Delgado Ferreiro.

Els aficionats locals tengueren motiu per a la festa ben aviat: en el minut 23, Trejo, jugador que gaudeix d'una especial estima del mallorquinisme, marcava el primer gol del conjunt de Manzano. La gerra d'aigua freda arribaria just dos minuts després, amb el gol d'Higuaín. I després de l'alegria i la decepció, arribà la indignació. Durant els darrers minuts de la primera part tot l'estadi cridà a l'àrbitre «que ets de dolent!» i l'acomiadaren amb una forta xiulada.

La represa començà amb una nova il·lusió: en el minut 49, Arango aconseguia el segon gol mallorquinista i el públic tornava a vibrar amb força.

Els mallorquinistes continuaren animant el seu equip fins al final del partit i, de fet, en els darrers minuts les jugades dels futbolistes locals varen ser celebrades amb el crit d'«olé».

També cal destacar que durant els darrers moments del matx, no succeí el que sol passar en altres partits, que el camp es va buidant progressivament.

Ahir el partit era tan emocionant en el seu tram final que tots els aficionats quedaren fins que l'àrbitre no assenyalà el camí dels vestidors.

El col·legiat va ser acomiadat amb una forta xiulada i crits de «fora! fora!», que demostraven la indignació d'una afició que respongué només a mitges a una de les grans cites d'aquesta temporada.

Sense cap dubte el fred i la pluja influïren en el fet que l'estadi de Son Moix no presentàs el ple que mereixia un partit de la transcendència i de la qualitat del d'ahir.

Però també hi ajudà, ben segurament, el fet que el matx, a les Illes Balears, es podia veure en obert per mitjà de la televisió autonòmica, IB3.

Al final, idò, els assistents s'endugueren el premi de viure un gran partit del seu equip i de veure com aquest derrotava un dels conjunts més forts de la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.