cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Aconseguir el triomf és ja imprescindible

El Bàsquet Inca de José Luis Abós disputa avui un duel fonamental davant el Ford Burgos

joan Riera. El base ciutadà del Bàsquet Inca Joan Riera, lesionat durant gran part de la primera volta de la Lliga, ha recuperat la direcció del quintet del Raiguer i els resultats han de canviar forçosament. Un triomf, avui, contra el Ford Burgos, donaria ales als homes de José Luis Abós. No poden fugir més punts del Palma, per aconseguir l'objectiu, la permanència a la LEB Or. Joan Riera i els seus esperen tenir avui, amb el suport dels aficioants, una de les millors jornades de la LEB Or.

SALVADOR RIPOLL Palma.

En les dues darreres jornades de la primera volta de la Lliga regular de la LEB Or el Bàsquet Inca pot canviar la seva sort, guanyant al Ford Burgos en el Palau i a l'Aigües de València, de Gandia a terres peninsulars. Els homes de José Luis Abós donarien una gran passa endavant per aconseguir la permanència.

Avui, a les 21 hores, al Palau d'Esports, de la capital del Raiguer, el quintet inquer rep el Ford Burgos que només ha sumat una victòria més en la competició. Els àrbitres són el gallec Rial Barreiro i el madrileny Pérez Redondo.

Els visitants varen caure en la darrera jornada a casa contra el Melilla de Paco Olmos per 70-78, després d'enfonsar-se en el darrer quart (10-31).

El Ford Burgos començà amb el següent cinc inicial, l'exescorta del Bàsquet Inca, l'argentí Adrián Boccia, de base, el seu compatriota Diego García i el gallec José Ramón Esmoris, exACB, d'alers, un altre argentí, Diego Fernando Lo Grippo, l'estrella del conjunt, d'ala pivot, i Manu Gómez, també amb experiència en l'ACB, de pivot.

Els dos bases, el búlgar Yordan Bozov i l'exAlcúdia i Palma, Raúl Mena, entraren més tard en joc. I també els pivots, l'hongarès Peter Lorant, i un altre argentí Martín Leiva.

Aquesta setmana el CB Atapuerca, nom autèntic del club, ha fitxat, un exaler de l'ACB, César Sanmartín, un aler de 32 anys i 1,98 d'alçada, procedent de la pedrera de la Penya, sense experiència en la LEB.

Abós espera molt del darrer reforç, el nord-americà Tony Stacey i, a Huelva, entrà en al quintet inicial, jugant més de mitja hora sumant 9 punts i agafant dos rebots.

El club inquer compta amb una banqueta que té qualitats per sortir de la zona de perill, recuperant tota la banqueta.

La directiva vol ajudar a omplir el pavelló inquer i tots els socis tenen dret a rebre dues entrades gra-tuïtes per animar el conjunt del Raiguer.

El técnic José Luis Abós, el millor entrenador en la història del club en categories estatals, considera el partit com una autèntica final, contra un adversari directe en la lluita per la permanència.

El Palau ha de ser altra vegada un fortí inaccesible per als adversaris i no poden deixar escapar més punts dels partits celebrats a casa. Els inquers han tingut en aquesta primera volta de la Lliga la sort en contra i uns partits s'han escapat en l'esprint final, a favor dels adversaris, com és el cas de La Palma.

Avui, el suport de l'afició serà fonamental per tal de superar el rival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.