algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Arango: «La Lliga és més important»

El davanter dóna més valor al duel de Saragossa que al de demà contra el Madrid

El davanter veneçolà Juan Arango té molt clara quina ha de ser la prioritat del Mallorca aquesta temporada i donà més importància al partit de Lliga de diumenge davant el Saragossa que al de vuitens de final de la Copa del Rei de demà contra el Reial Madrid, encara que reconeix que li agradaria arribar el més lluny possible a la competició del K.O.

«La competició més important és la Lliga, ja que ens hi jugam molt, sobretot ara que estam a només tres punts de la zona de descens. Per això necessitam treure un bon resultat diumenge a Saragossa», a puntà Arango, que ahir protagonitzà l'ensurt de l'entrenament matinal en rebre un fort cop a la cuixa del qual afortunadament es recuperà i no li impedirà jugar contra el Reial Madrid.

En referència al duel coper de demà, reconegué que li hauria agradat més disputar el partit d'anada de l'eliminatòria a Madrid, però també afirmà que «a vegades no resulta tan determinant jugar la tornada a casa». Arango també celebrà la més que probable titularitat del polonès Dudek en el lloc de Casillas en la porteria blanca, però recordà que «el Reial Madrid té una plantilla molt bona i l'eliminatòria és llarga, per la qual cosa ens interessa fer les coses bé i treure un bon resultat a casa».

Per altra banda, el veneçolà lamentà l'absència per lesió del seu company Güiza en assegurar que «és una baixa important perque marca molts gols, té molta mobilitat i això li dóna molt oxigen a l'equip». Arango reconegué que davant la baixa de Güiza la seva responsabilitat a l'hora de marcar és major i digué que «intentaré fer les coses el millor possible, però no hem d'oblidar que Víctor i Trejo poden aportar moltes coses».

Finalment, el davanter sud-americà es mostrà «feliç» pel presumpte interès del Liverpool a fitxar-lo, però afirmà que «del tema no se res». «Estic content que un equip tan gran com el Liverpool es fixi en mi», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.