algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

Grande: «Mereixíem almenys un empat»

La graderia va passar de la il·lusió i l'esperança a la decepció i a la resignació per la derrota

El president del Mallorca, Vicenç Grande, mostrà, després del partit, la seva decepció per una derrota que considerà «injusta i cruel». Pel màxim dirigent del club vermellenc, el Mallorca havia fet mèrits per, «com a mínim, empatar». Grande explicà que «quan ens han marcat el primer gol, jo estava convençut que empataríem i, de fet, hem tingut ocasions per fer-ho». Així mateix afegí que «Manzano ha estat valent i ha arriscat molt i hem tractat el Barça de tu a tu».

El president mallorquinista també tingué paraules d'agraïment per als gairebé 20.000 aficionats que anaren a Son Moix tot i que el partit coincidia amb les cavalcades dels Mags d'Orient: «Crec que, ateses les circumstàncies, s'ha de considerar que ha vingut molta gent a l'estadi i els hem d'agrair que hagin vingut». A més, indicà que «a tota l'afició se li ha de demanar que dijous vingui a donar suport en el partit que tenim contra el Madrid». Grande es mostrà molt preocupat per les lesions que acumula la plantilla, però no volgué avançar si hi haurà fitxatges en el mercat d'hivern.

Pel que fa a la graderia, s'hi visqué molt poca màgia. L'estrany horari, sumat al fet que cap dels dos conjunts no oferí bon futbol, va fer que l'ambient fos molt fred. Malgrat tot, els seguidors mallorquinistes es feren notar en distints moments. Durant el matx, només el sector més jove de l'afició mallorquinista mantenia els ànims, que no es veieren alterats quan, en el minut 62, el Barça marcà el seu gol.A partir del minut 65, el públic reclamà la presència d'Óscar Trejo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.