nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

El Palma s'hi juga la seva darrera carta

Més de 10.000 abonats animaran avui els homes del CAI Saragossa al Príncipe Felipe

El Palma Aqua Màgica s'ho juga tot a una carta, avui a les 21 hores en el pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, contra el líder, el Cai, un conjunt que ha sumat 10 victòries consecutives i que lidera amb dos punts d'avantatge la classificació de la LEB Or. Els homes de Curro Seguro, l'extècnic del Menorca, formen una banqueta molt completa i compacta.

En la darrera ronda s'imposaren al cinc mallorquí per 78-99 en el Palau d'Esports inquer. Els aragonesos començaren amb el següent equip inicial: l'exjugador del Reial Madrid, l'argentí Lucas Victoriano, de base; el seu compatriota Paolo Quinteros, d'escorta; un altre argentí, Matías Lescano, d'aler; el jugador de les Illes Verges Víctor Cuthbert, d'ala pivot, i el britànic Darren Phillip, de pivot

Completen la banqueta el base madrileny Óscar González, l'aler català Iván García i el nord-americà Howard Brown, d'alers; al costat dels pivots, el nord-americà Michael Higgins, l'internacional txec Ondrej Starosta i l'eslovè Blaz Cresnar. Els aficionats del Cai fa cinc anys que n'esperen l'ascens a la Lliga ACB i enguany ho tenen millor que mai. Molt difícil ho tindrà el Palma de retornar amb una victòria i mantenir les opcions d'ascendir igualment a l'ACB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.