nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Colino: «Anem a Lleida a demostrar que encara tenim alguna cosa a dir»

El tècnic agraí al club la confiança per treure l'equip «d'aquesta situació dramàtica»

El nou tècnic del Palma Aqua Màgica, Àngel Colino, confessà que per a ell, «un home del club», el seu nou càrrec «no és un problema» sinó un «orgull», i que es veu capacitat per treure l'equip palmesà «d'aquesta situació tant crítica». De cara al proper partit contra el Lleida digué que el Palma ha de demostrat «que encara té qualque cosa a dir a la lliga» i que la victòria «és l'únic objectiu».Per a Colino haver de fer-se càrrec del Palma no és «cap problema, és un orgull per qualsevol que es dedica a aquesta feina que el seu club pensi en ell per intentar treure l'equip d'una situació tan dramàtica», explicà.

«No crec que tinguem cap problema en concret, l'equip estava jugant i entrenant molt bé durant el darrer mes. A Inca vàrem fer un gran partit, també a Breogan, encara que allà acabàrem regalant nosaltres el partit. El problema arribà contra l'Hospitalet que tinguerem dos quarts dolents i perdérem el partit. El problema no va ser aquest partit en concret sinó el bagatge de derrotes acumulades», analitzà el nou tècnic palmesà.

Per a Colino el més urgent que s'ha de resoldre és «corregir la nostra actitud, hem de creure en nosaltres mateixos». Colino considerà que les darreres lesions són «un problema afegit», però que no es poden escudar en elles i que, a més, «afortunadament tenim una plantillasuficientment llarga a més dels jugadors que poden venir del Playa Park».

En referència al rival, Àngel Colino considerà que el «Lleida és un gran equip, però anem a guanyar. Tenen un gran tècnic i un equip que sap què fa, però hem de demostrar que el Palma encara té qualque cosa a dir en aquesta lliga», finalitzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.