algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

«M'he compromès a no parlar de les torres»

Vicenç Grande tracta de l'actualitat vermellenca, de la renovació de Manzano i del futur nou estadi

Vicenç Grande acudí ahir al programa Al dia d'IB3 Ràdio, que dirigeix i presenta Tomàs Ibarz. El president del Reial Mallorca i propietari del Grup Drac repassà l'actualitat mallorquinista i assegurà que encara no s'han plantejat renovar Gregorio Manzano i explicà que el projecte del nou estadi viu ara un impasse. «M'he compromès a no parlar de les torres», sentencià.

Grande fou interrogat en primer lloc per la iniciativa d'IB3 Televisió de retransmetre els partits de dissabte de Primera Divisió i la possibilitat que s'ofereixi el Mallorca.«Que sigui fora casa, perquè quan és dins ca nostra ens toca la butxaca i jo com a bon mallorquí... Que es vegin tots els partits, però els de fora casa...», explicà el president.

Grande reconegué que no té cap dificultat per compaginar la seva activitat professional com a propietari del Grup Drac i la presidència del Mallorca. «Jo ho duc bé. M'agrada la feina que faig i m'agrada ser president del Mallorca. El dia que no tengui il·lusió per ser president del Mallorca ho deixaré».

Respecte al projecte de construcció d'un nou estadi, Grande fou prudent. «No faig cap comentari, perquè m'han demanat que no faci cap comentari... M'he compromès a no xerrar. Seguim fent feina per això», digué. I afegí: «No està ni aparcat, ni oblidat, ni congelat ni en marxa. Hi ha un impasse... Si les torres s'han d'aixafar, les hi pegarem un cop damunt...».

El president del Reial Mallorca, això no obstant, recordà que el pressupost del Mallorca és dels més baixos de la categoria i que el Sevilla disposarà d'una gran superficie comercial. «El Mallorca té el quart pressupost més baix de Primera. El Sevilla està desmuntant el seu estadi, se'n van a jugar a La Cartuja i fan un nou estadi amb 20.000 espectadors més i no sé quants mils de metres comercials. El Sevilla té un pressupost d'ingressos de 90 milions d'euros i nosaltres de 30...», afirmà.

En el tema de la renovació de Gregorio Manzano, Grande es defensà de les crítiques que va rebre l'any passat. «La passada temporada era dolent renovar Manzano». Però la present campanya, el president vermellenc aclarí que «quan sigui el moment parlarem de renovar-lo. Encara no ens hem plantejat res, i Nando Pons no m'ha proposat cap renovació del nostre tècnic.

L'any passat m'ho va proposar per desembre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.