• Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

El Barça empata a Lió i serà primer de grup

Els blaugrana s'avançaren en el marcador en dues ocasions, però els francesos pogueren rematar

Olympique lió 2
Barcelona 2

OLYMPIQUE LIÓ: Vercoutre, Reveillere, Squillaci, Anderson, Grosso, Toulalan, Juninho, Govou, Fabio Santos, Ben Arfa i Fred.
Keita per Fred en el minut 59, Kallstrom per Fabio Santos en el minut 67 i Rémy per Ben Arfa en el minut 81.

BARCELONA: Víctor Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal, Xavi, Toure Yaya, Messi, Iniesta, Gudjohnsen i Bojan.
Ronaldinho per Gudjohnsen en el minut 70 i Márquez per Zambrotta en el minut 81.

ÀRBITRE: Stefano Farina (Itàlia). Amonestà Juninho i Fabio Santos per part de l'Olympique de Lió i Puyol, Xavi, Toure Yaya i Messi per part del Barcelona. Expulsà el tècnic blaugrana Frank Rijkaard.

Gols: 0-1: minut 2, Iniesta.
1-1: minut 7, Juninho.
1-2: minut 57, Messi, de penal.
2-2: minut 79, Juninho, de penal.

EFE. Lió.
El Barcelona en va tenir prou de brillar en moments puntuals davant l'Olympique de Lió per aconseguir el seu únic objectiu: puntuar i obtenir la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga de Campions. El conjunt francès també va assolir el seu propòsit: continua viu i d'aquí a dues setmanes es jugarà una autèntica final a Glasgow per determinar quin equip acompanyarà els blaugranes a la següent ronda.

El partit va començar amb la sorpresa de veure Ronaldinho a la banqueta. Això no succeïa en Lliga de Campions des de desembre del 2004, en un duel contra l'ucraïnès Shakhtar Donetsk, i que farà parlar. El brasiler és a anys llum del seu millor moment de forma i pel que s'ha vist tardarà a tornar a ser qui va ser.

La segona gran notícia de la nit abans de veure córrer la pilota va ser constatar que Bojan Krkic era titular.
Al davant, un Olympique de Lió prudent que tampoc no va poder disposar del seu jugador més desequilibrant, Karim Benzema, lesionat a la cuixa dreta.

El Barcelona s'avançà en el marcador en la seva primera aproximació als dominis del porter contrari, Vercoutre. Iniesta aprofità una brillant assistència de Bojan en un ràpid contracop per marcar el primer gol de la nit quan només s'havien disputat 2 minuts de partit. Els francesos només es torbaren cinc minuts a empatar gràcies a una falta llunyana executada per Juninho que sorprengué un tapat Víctor Valdés.Messi i Juninho, novament, marcarien de penal a la segona part i establiren el 2-2 final.