muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El Mallorca s'instal·la en l'optimisme

La victòria al Sánchez Pizjuán davant el Sevilla ha servit per donar ales als jugadors de Manzano

Després d'alguns anys de patiment, el Reial Mallorca 2007/08 sembla disposat a fer somiar la seva afició. La victòria aconseguida dissabte a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán davant el Sevilla fa pensar que el conjunt que entrena Gregorio Manzano és capaç de derrotar qualsevol equip. I és que el triomf sumat en terres andaluses no fa res més que confirmar que les derrotes encaixades en les dues jornades anteriors contra el València (0-2) i el Reial Madrid (4-3) foren accidents. Gairebé ningú ja no es recorda que abans de la cita de dissabte els vermellencs acumulaven quatre jornades sense guanyar i que només havien sumat dos punts de dotze de possibles. Res no pot doblegar la voluntat del conjunt illenc de completar un gran any.

Aquesta temporada el Reial Mallorca ha aconseguit trobar un cert equilibri en totes les seves línies. A la solidesa en defensa, amb una línia de quatre consolidada i formada per Héctor, Ballesteros, Nunes i Fernando Navarro, s'hi ha afegit una notable efectivitat en atac, amb un Güiza que amb set gols és el màxim golejador espanyol de Primera, i amb un Ibagaza en el seu millor moment de forma.

Fruit de tot això el conjunt balear presenta en aquests moments del campionat unes xifres que el converteixen en el millor Mallorca dels darrers cinc anys. Un cop superat el primer terç de la Lliga, el Mallorqueta és el vuitè classificat amb 19 punts i és a només cinc de la zona UEFA. Tot i que públicament els jugadors i el tècnic insisteixen que l'objectiu principal d'aquesta temporada és assegurar-se la permanència en la màxima categoria del futbol espanyol una vegada més, més d'un ja ha començat a mirar sense amagar-se'n a la zona noble de la classificació i a pensar que jugar una competició europea en el pròxim curs és possible.

Abans de rebre la visita del Barcelona el pròxim dia de Reis, el Mallorca té un calendari força assequible "el Múrcia, el Racing, l'Athletic i l'Osasuna" per continuar escalant posicions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.