algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Palma agonitza a la pista

Els homes del conjunt de Diego Tobalina jugaren descentrats i oferiren moltes facilitats al CB L'Hospitalet en un duel emocionant

PALMA AM 70
L'HOSPITALET 84

PALMA AQUA MÀGICA: Puyada (9), Feliu (3), Rejón (19), Balmón (7), Jackson (15) -cinc inicial-, Muya (10), Pacreu (5), Chuck Kornegay (2) i Schutte.
12/19 tirs lliures, 23/44 llançaments de dos punts, 4/18 triples, 31 rebots (10 ofensius), 10 pilotes perdudes i 18 faltes personals. Sense eliminats.
CB L'HOSPITALET: Taylor (18), Forcada (9), Ibaka (10), Alberto Corbacho (6), LLorens (20) -cinc inicial-, Antelo (10), Tarick Johnson (2), Colom (1), Llorca (6) i Doyal (2).
ÀRBITRES: l'andalús Luis Bey Silva i l'asturià Martínez Prada. Regular actuació.
MARCADOR: 27-23, 39-36 (descans), 53-61 i 70-84 (final).

El Palma Aqua Màgica va de cada vegada pitjor. La derrota contra el CB L'Hospitalet per 70-84, al Palma Arena, davant menys de mil espectadors acabà, un pic més, amb la paciència dels aficionats que varen acomiadar el seu equip amb una gran pitada i grits de fora, fora. Després d'una primera part, en la qual el marcador registrà diferentes alternatives, els homes de Diego Tobalina s'enfonsaren en la segona part. I no només la banqueta sinó igualment els tècnics que no varen trobar cap remei per acurçar el joc del cinc de Joan Braulio que disposa d'un base encertat, el nord-americà Taylor, a més de dos pivots que varen fer molt de mal baix la cistella, el congolès Ibaka i Jordi Llorens. En el conjunt mallorquí oferiren només Rejón, Jackson i Muya unes estadístiques acceptables. L'exinternacional Chuck no es va merèixer el sou ahir, ni tampoc Andersson Schutte. En el tercer quart escapà el quintet català, aprofitant facilitats donades peel PAM i arribà a tenir 16 punts d'avantatge (66-82). Un partit per oblidar, en un moment delicat pel club. El Palma Aqua Màgica necessita el triomf per no perdre més terreny respecte als conjunts punters de la Lliga LEB Or, com Bruesa, Cai Saragossa, Alacant Costa Blanca, Leche Rio Breogán o Plus Pujol Lleida, entre d'altres. Ahir no es va perdre només el partit. La banqueta, tècnics inclosos demostraren que no estan en condicions de reaccionar amb el marcador en contra. Chuck Kornegey, exinternacional i amb bon palmarès a la Lliga ACB, és un decepció total. Les seves estadístiques ho indiquen clarament: 15.41 minuts de joc, 2 punts, un rebot i dues faltes. Rés més. La directiva començà la nova campanya amb molta il·lusió. I la banqueta no ha justificat, fins ara, gairebé res. L'absència del lesionat Lou Roe no val per exculpar el ridícul fet al Palma Arena, una agonia que fa perdre les esperances de participar en la fase final als aficionats. Venir al pavelló per sofrir no era el programa previst en la present temporada. El club disposa d'un dels pressuposts més alts de la divisió i els resultats continuen sense aparèixer.El Palma agonitza a la pista

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.