algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El futur de l'Aqua Màgica continua en l'aire

Alomar explica que «s'ha d'estudiar si el projecte urbanístic és encara viable» per continuar amb l'equip

El futur del Palma Aqua Màgica en la Lliga LEB continua en l'aire després de l'aprovació ahir per part del Consell de Govern del decret llei de mesures cautelars de protecció del territori, que suposa la suspensió dels projectes d'urbanització a les Fontanelles. D'esprés d'aquesta decisió, la iniciativa d'Aqua Màgica de construir un centre comercial i d'oci a les Fontanelles es determinarà en el de reordenació urbanística lligat a la reconversió de la Platja de Palma. El president del Palma Aqua Màgica, Guillem Alomar, que està vinculat al projecte immobiliari que promociona l'equip, manifestà ahir que l'únic que pot assegurar de moment és que «l'equip jugarà el proper diumenge».

Alomar avançà el passat dimecres que si el Consell de Govern aprovava el decret llei de mesures cautelars de protecció del territori i aturava el projecte d'Aqua Màgica «el club tendria els dies comptats». Després d'analitzar el text del decret llei el president del club palmesà digué que ara haurien d'estudiar si continua sent viable econòmicament el projecte d'Aqua Màgica, i que en funció d'això es mantindrà o no el patrocini a l'equip de bàsquet.

Alomar explicà que el projecte d'Aqua Màgica «només inclou un petit percentatge de zona humida» i que teníem l'autorització per canviar-los de lloc. «Segons el pla mestre del projecte no només no fem desaparèixer la zona humida sinó que la faríem créixer». Davant les negres perspectives que vaticinava el president del club palmesà el passat dimecres, quan arribà a dir que l'equip podria desaparèixer en les properes jornades si s'aprovava el decret llei de mesures cautelars de protecció del territori, presentà ahir un discurs molt més moderat, esperant «estudiar la viabilitat del projecte», fet que continua sent indispensable per mantenir el patrocini de l'equip de la Lliga LEB.

Ara per ara, l'únic que és segur amb respecte a l'equip de bàsquet és que el proper diumenge rebrà l'Hospitalet al Palma Arena i cercarà la seva quarta victòria de la temporada. La notícia sobre la possible desaparició de l'equip ha refredat la polèmica de la continuïtat de l'entrenador Diego Tobalina, qüestionat després del fluix inici de temporada protagonitzat per l'equip palmesà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.