algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

«Oferir una bona imatge no basta»

El migcampista del Reial Mallorca Guillermo Pereyra veu necessari puntuar a Sevilla

«En els darrers partits hem oferit una bona imatge, però això basta, hem de començar a puntuar si volem aspirar a estar més amunt». Així d'ambiciós es mostrà ahir en roda de premsa el migcampista del Reial Mallorca Guillermo Pereyra, qui es mostra convençut de poder treure un resultat positiu de la visita del pròxim dissabte a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán».

«Sabíem que teníem tres partits complicats i en els dos primers davant el València i el Reial Madrid varem oferir una bona imatge, però amb això no n'hi ha prou. Hem de mantenir aquesta bona ratxa, però també volem puntuar. Seria bo per a tots que a partir de dissabte tornem a encadenar bons resultats i sumar punts», assegurà el futbolista argentí.

Pereyra també féu una anàlisi del pròxim rival i opinà que al Sevilla cal tenir-li respecte, però no por. «El Sevilla és un rival complicat. Ha tongut uns darrers anys molt bons i no ens posarà les coses gens fàcils, però nosaltres també sabem que som capaços de puntuar i guanyar al seu camp. Amb les nostres armes i amb la nostra forma de jugar els demostrarem que nosaltres també podem ser un rival molt complicat».

Del conjunt que ara entrena Manolo Jiménez, el pivot mallorquinista destacà que «juga a un ritme molt alt els noranta minuts i ataca amb perill per les dues bandes. Però no és la primera vegada que ens enfrontam amb un Sevilla en forma, la temporada passada també jugaven a un gran nivell i els vàrem guanyar. Nosaltres els respectam, però no els tenim por. Sortirem a jugar d'igual a igual».

L'ambició de Pereyra van més enllà de mantenir el Mallorca en la zona mitjana de la classificació i apunta a metes més altes. «Hem tingut un bon inici de Lliga que ens ha permès afrontar aquests tres partics complicats amb relativa facilitat, però no ens hem de conformar amb això. Dissabte hem de començar a puntuar i aspirar a estar més amunt».

Si la setmana passada, Gregorio Manzano posà la barrera dels vint punts com a objectiu a superar en la primera volta del campionat, Pereyra confia assolir-lo. «Tant de bo puguem superar els vint punts de la primera volta de la temporada passada. És una bona xifra, però l'equip està capacitat per a sumar més punts».

En referència a les baixes d'Alves i Dragutinovic que presentarà el Sevilla en defensa, afirmà que «són jugadors importants, però el Sevilla té una plantilla bastant completa i diferents recanvis per a cada posició. Tant de bo juguem un bon partit i facem que es noti la seva absència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.