muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Castro demana una nova oportunitat

El futbolista uruguaià fins ara només ha disputat 83 minuts repartits en tres partits

El migcampista Gonzalo Castro demana a crits una nova oportunitat per jugar. El futbolista uruguaià aprofità la seva compareixença en roda de premsa per llançar un missatge al tècnic Gregorio Manzano i assegurà que està al «cent per cent» capacitat per jugar en qualsevol moment. Gonzalo Castro, que fou un dels fitxatges més cars del Mallorca el passat estiu, és un dels futbolistes que més minuts ha disputat en partit oficial aquesta temporada. Fins ara, la seva aportació a l'equip es limita a 83 minuts repartits en tres aparicions. El futbolista sud-americà és conscient que aquesta temporada li ha costat una mica adaptar-se al futbol espanyol i que actualment ho té molt difícil per fer-se un lloc en l'onze inicial.

«Com a futbolista que som vull jugar, però amb la plantilla que té el Mallorca és molt difícil, perquè hi ha molta competència i ara l'equip està funcionant molt bé i està creant moltes ocasions de gol a cada partit», assegurà Castro, qui destacà que «els minuts que m'han tocat jugar ho he intentat fer el millor possible. Si ara no jug no em puc desanimar. Si un jugador abaixa el cap es fa mal a si mateix. Jo entrén cada dia i m'esforç a intentar demostrar que estic capacitat per jugar. Cada dia em sent millor i progressant». Castro justificà les dificultats en la seva adaptació al futbol espanyol apuntant que «aquí és juga un futbol molt més ràpid que a Uruguai», però també es defensà dient que «per agafar el ritme a la competició és fonamental gaudir de minuts. La situació ideal seria ser titular el més aviat possible, però en la plantilla som 24 i només en poden jugar onze. Un sempre creu que està al cent per cent per jugar, però és l'entrenador qui ho ha de creure».

En referència al partit de dissabte contra el Sevilla, Gonzalo Castro opinà que «serà un partit complicat i serà difícil jugar d'igual a igual. Darrerament el Sevilla està sent el mateix equip que la temporada passada aixecà diferents trofeus. Ataquen per tots els costats i tenen jugadors amb molta qualitat, per la qual cosa haurem d'estar molt atents els noranta minuts i intentar fer-los mal al contracop». El futbolista argentí no es mostrà preocupat per les dues derrotes encaixades pel Mallorca en els dos darrers partits de Lliga contra el València i el Reial Madrid i recordà que «l'equip crea moltes sitacions de gol, però davant el València i el Madrid no vàrem tenir gens de sort». Finalment, Castro es pronuncià sobre el 'cas Jonás' i apuntà que aquest és un tema que han d'arreglar ell (Jonás) i el club. En el dia a dia demostra que és un gran company».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.