nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

El FC Barcelona supera el tràmit

Tot i la victòria, la nota negativa fou la lesió de Giovani Dos Santos

alcoià 0

FCbarcelona 3

ALCOIÀ: Emilio, Baixauli, Garrido, Iturralde, Carrión, Diego Herrera, Burgueña, Jiménez, Doménech, Perona i Limones.

Tasio per Garrido, Félix Prieto per Diego Herrera i Patri per Doménech.

fcbarcelona: Jorquera, Oleguer, Puyol, Márquez, Sylvinho, Touré, Iniesta, Xavi, Giovani, Henry i Gudjohnsen.

Bojan per Henry, Crosas per Giovani i Abidal per Márquez.

ÀRBITRE: Clos Gómez (Col·legi aragonès). Amonestà amb targeta groga Giovani, dels visitants. Expulsà per doble amonestació Bauxalí i amb vermella directa Carrión, de l'equip local.

gols:

0-1: minut 25, Henry.

0-2: minut 89, Gudjohnsen de penal.

0-3: minut 94, Bojan.

El Barcelona va aconseguir fàcilment la victòria, més pel joc exhibit que no per les ocasions creades, en el seu primer compromís de Copa davant un valent Alcoià (0-3) que va mantenir sempre alta la guàrdia i no va evitar el cos a cos. La nota negativa fou la lesió de Giovani Dos Santos per una entrada de Carrión, que després del penal que transformà Gudjohnsen fou expulsat per una entrada lletja sobre Bojan, i deixà el seu equip amb nou jugadors, ja que abans Bauxulí també havia estat expulsat.

Tal com era d'esperar, el Barcelona va ser el dominador clar del joc en tot moment, encara que l'Alcoià de Pep Bordalàs va plantejar un esquema valent, amb dos davanters i pressió en tot el camp.

Els de Rijkaard començaren a tocar la pilota amb molta facilitat, fent ús de la seva major qualitat tècnica, i va ser precisament en aquest moment que va arribar el primer gol, fruit d'una magnífica combinació sobre el mateix eix de la defensa de l'Alcoià. Gudjohnsen i Xavi varen xapar en dos la defensa local i Henry va rematar a plaer.

Al final de la segona part, Gudjohnsen transformà un penal no gaire clar i Bojan arrodoní el marcador, després d'haver tingut diverses ocasions.

Altres resultats:

Dénia-Sevilla...........1-1 Hèrcules-Athletic...2-2

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.