nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Aragonés:«Güiza està en el seu millor moment»


El seleccionador espanyol Luis Aragonés va reiterar que ha convocat els futbolistes que considera en millor forma, en una llista en la qual va incloure el davanter del Mallorca Dani Güiza, que està en el seu «millor moment», i Marcos Senna del Vila-real, en qui sempre ha confiat. El tècnic va oferir la convocatòria per als partits de la fase de classificació de l'equip estatal davant de Suècia i Irlanda del Nord, en la qual la selecció només necessita un punt per sentenciar el seu bitllet per a Àustria i Suïssa 2008. «Conec bé Güiza i fa temps que el seguim. Està en el seu millor moment, mentre que he tornat a cridar Senna. Sempre he tingut confiança en ell i en aquest moment està millor que ningú. Va deixar de venir en algunes ocasions, ja que havia tingut un problema per si canviava de club, però ara mateix està en una forma extraordinària.»

El seleccionador espera que ambdós siguin igual que en els seus clubs. «Güiza està marcant gols. És el màxim golejador espanyol amb Morientes a la Lliga. I després Senna ens pot servir tant enmig per davant de la línia de quatre com una mica més amunt, perquè és un home que té futbol. Tàcticament és un bon jugador», va dir. En la llista, en canvi, no hi ha Luis García: «No hi ha cap motiu. És un home que podria ser-hi, perquè està en bastant bona forma, però ens hem decidit per un davanter més davanter. Per això hi és Güiza en comptes de Luis García, però és qüestió de l'estat tant anímic com esportiu dels jugadors».

«Luis García és un jugador a tenir en compte per nosaltres. En aquesta ocasió, sobretot en el primer partit, que és on veritablement ens jugam la classificació davant Suècia, necessitava un home més punta», va continuar el tècnic, qui tampoc no va cridar Fernando Torres, que acaba de sortir d'una lesió. Tampoc no hi és Fernando Morientes, atacant del València. «Hem decidit Güiza en comptes de Morientes». Qui repetirà convocatòria serà el jugador mallorquí Albert Riera, que veu premiat així tant el seu bon estat de forma com el magnífic debut que va tenir, amb gol inclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.