algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Manzano recula al Bernabéu

El tècnic mallorquinista prepara una estratègia conservadora per jugar contra el Madrid i alinearà per primer pic aquesta temporada un doble pivot en el centre del camp

El Santiago Bernabéu, aquesta temporada, inspira molt respecte a tots els equips que el visiten, ja que el Reial Madrid ha guanyat tots els partits que s'hi han jugat fins ara. El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, ha pres bona nota d'aquesta estadística i amb vista al duel de diumenge contra l'actual líder té previst dur a terme un plantejament tàctic més conservador del que ha exhibit en les onze primere jornades de Lliga. Si fins ara el Mallorca sempre ha jugat d'inici amb un únic pivot defensiu en el centre del camp, el tècnic andalús assajà en l'entrenament d'ahir amb un doble pivot en el centre del camp. Així les coses, davant el Reial Madrid el Mallorca passaria de jugar amb un 4-4-2 amb un rombe en el centre del camp, o un 4-1-4-1 amb dos mitges puntes a fer-ho amb un 4-2-3-1. És a dir, de jugar amb cinc futbolistes amb tarannà ofensiu, passarà a fer-ho amb quatre.

Pereyra i Basinas serien els encarregats de formar aquest doble pivot que actuaria just per davant la defensa. L'argentí i el grec aquesta temporada no havien coindidit cap vegada en l'onze inicial del Reial Mallorca. Amb aquest canvi de sistema, Manzano pretén reforçar la presència mallorquinista en el centre del camp i tapa més forats als voltants de l'àrea de Germán Lux. Pereyra i Basinas només han coincidit -i mai per un temps superior als 45 mints- en quatre partits, davant el Llevant, l'Atlètic de Madrid, el Betis i el Deportivo, i en les quatre ocasions ha estat per defensar un resultat favorable. Malgrat tot, no sempre donà els fruits esperats. Al Vicente Calderón, Basinas sortí a jugar en el minut 75 quan el Mallorca guanyava per 0-1 i acabà empatant. A l'estadi Manuel Ruiz de Lopera, el migcampista grec sortí després del descans per defensar un 0-0 en inferioritat numèrica i el Mallorca perdé per un contundent 0-3.

Ahir Manzano, en un partidet de deu contra deu, assajà amb Lux a la porteria; Héctor, Ballesteros, Nunes i Navarro en defensa; Basinas i Pereyra en el doble pivot, Ibagaza a la mitja punta, Arango a l'extrem esquerre i Güiza sol en punta. L'única incògnita és saber qui jugarà per la banda dreta, per on hi ha tres candidats: Varela, Jonás i Valero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.