• Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

El Sevilla passa per damunt l'Steaua

Jiménez debutà a Europa amb victòria en un gran partit dels seus homes, que ja acaronen els vuitens

steaua 0

sevilla 2

STEAUA: Zapata, Emeghara, Goian, Rada, Nesu, Petre, Lovin, Nicolita, Croitoru, Dica i Iacob.

Badea per Croitoru, Sordu per Iacob.

sevilla: Palop, Alves, Mosquera, Dragutinovic, Adriano, Poulsen, Keita, De Mul, Renato, Jesús Navas, i Kanouté.

Capel per De Mul, Luis Fabiano per Kanouté i Hinkel per Navas.

ÀRBITRE: Herbert Fandel (Alemanya). Amonestà amb targeta groga Emeghara i Rada, dels locals; i Adriano, dels visitants.

gols:

0-1: minut 24, Renato.

0-2: minut 65, Renato.

L'entrenador sevillista Manolo Jiménez va debutar amb victòria a la Lliga de Campions en derrotar clarament un molt fluix Steaua de Bucarest (0-2) amb dos gols del brasiler Renato, i acaricia els vuitens de final de la màxima competició continental entre clubs en la seva primera participació. Amb la victòria a la capital romanesa, el Sevilla es col·loca segon del Grup H amb nou punts, un menys que l'Arsenal -que empatà a Praga davant de l'Slavia (0-0)- i cinc més que els txecs. D'aquesta manera, els homes de Jiménez, a priori, ja només els queda la tasca de jugar-se el lideratge de grup amb els d'Arsene Wenger.

El duel entre dos entrenadors debutants en la Lliga de Campions, Marius Lacatus, exjugador de l'Oviedo, entre d'altres, i Manolo Jiménez, es decantà a favor de l'espanyol. De fet, el Sevilla no va tenir rival en el camp. L'Steaua, setè en la feble Lliga romanesa a 15 punts del líder, gairebé ni va existir. Abans del minut 10 de joc, els de Jiménez ja havien tingut dues oportunitats clares per marcar. Tanmateix, els xuts de Tom De Mul i de Renato, aquest darrer molt actiu en totes les jugades d'atac, sortirem fora per poc.

La superioritat tan aclaparadora del Sevilla va fer que el gol arribàs gairebé per inèrcia. En el minut 24, Jesús Navas va treure un córner i el danès Poulsen es va avançar a quatre aturats defensors romanesos per rematar fortament cap a la porteria. El rebuig del porter l'aprofità Renato per marcar el primer. En el segon temps els sevillistes tornaren a estrènyer les dents, quan el lateral brasiler Dani Alves va arribar al caire de l'àrea, va fer dues parets amb Renato i va passar de taló a Navas, que va centrar perquè el mateix Renato rematàs en planxa per sentenciar.