algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

El València perd gairebé totes les opcions

Koeman debuta a la banqueta amb una derrota (0-2) davant el Rosenborg que complica la classificació

valència 0

Rosenborg 2

VALÈNCIA: Hildebrand, Miguel, Caneira, Helguera, Moretti, Albelda, Manuel Fernandes, Joaquín, Silva, Villa i Morientes.

Vicente per Morientes, Zigic per Joaquín i Angulo per Moretti.

rosenborg: Hirschfeld, Stoor, Kvarme, Dorsin, Riseth, Sapara, Tettey, Skjelbred, Razack Traoré, Iversen i Koné.

Storflor per Skjelbred i Ya per Sapara.

ÀRBITRE: Alon Yefet, israelià. Amonestà Angulo, del València.

gols:

0-1: minut 31, Iversen.

0-2: minut 58, Iversen.

El València va dilapidar ahir, amb una derrota per 0-2 davant del Rosenborg a Mestalla, gairebé totes les seves opcions de classificar-se per a la següent ronda de la Lliga de Campions en el partit que suposava el debut de l'holandès Ronald Koeman a la banqueta. Els valencianistes tornaren a mostrar una feblesa desconeguda en la història recent de l'equip al seu feu, ja que ahir sofriren la quarta derrota consecutiva a Mestalla, escenari que s'ha convertit en una llosa per als seus jugadors i en una garantia d'èxit per als visitants.

Amb un joc molt ordenat i sense ostentacions excessives, el Rosenborg noruec, amb Steffen Iversen com a golejador, superà un València que amb prou feines mostrà recursos per reaccionar i que tan sols aguantà la primera mitja hora de joc. En la seva primera alineació, Ronald Koeman repetí l'equip que derrotà dissabte a Palma el Mallorca amb l'únic canvi de l'entrada del recuperat Villa per Vicente.

Transcorreguts els primers minuts del xoc, els locals començaren a dominar el joc, encara que sense inquietar la porteria dels visitants, davant d'un contrari que esperava en defensa amb la idea de sorprendre el seu oponent al contracop. Així el Rosenborg s'avançà en el marcador. Steffen Iversen controlà una pilota dins l'àrea després d'un passada de Dorsin i el seu xup creuat va superà la sortida de Timo Hildebrand després de pegar al pal. El gol desestabilitzà el València. Encara que anteriorment no havia ofert un joc brillant, ara estava a mercè d'un rival que es va sentir enfortit amb el gol i que va tenir ocasions d'augmentar l'avantatge. De fet, va ser el mateix Iversen que finalment establí el definitiu 0-2 al marcador, en la segona part.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.