muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Michael Schumacher a McLaren?

El rotatiu alemany Bild situa el pilot a l'escuderia britànica

El popular diari alemany Bild col·locava en la seva edició d'ahir el multicampió el món de Fórmula 1 Michael Schumacher com a company de Lewis Hamilton a McLaren per ocupar la vacant de Fernando Alonso durant un any. El principal favorit per a aquesta posició és el també alemany Nico Rosberg, però encara té contracte amb Williams i aquests no estan disposats a deixar-lo partir, apunta el rotatiu.

Per tant, la solució transitòria seria Schumacher, que recull la proposta llançada pel propietari de Williams, Patrick Head, que es tregui de la «jubilació» l'alemany. «Michael està en forma i puc imaginar que s'avorreix», prossegueix Head. Col·locar Schumacher a l'escuderia anglo-alemanya seria «un somni per a tots els aficionats alemanys», continua el rotatiu.

Bild es refereix també a unes declaracions del cap de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, que deia que el faria «molt feliç» recuperar Schumacher per al circuit. Rosberg, de 22 anys, és el nom que sona amb més força per entrar a McLaren, ja que el mateix Hamilton el va citar el passat cap de setmana com a favorit al lloc. D'altra banda, McLaren no té pressa per fitxar el successor del bicampió del món Fernando Alonso, va afirmar ahir el president de l'escuderia, Martin Whitmarsh. Tanmateix, l'alemany Ralf Schumacher, que no té vincles amb cap equip després de deixar Toyota, pot quedar descartat. «Fins que no es resolgui qui serà el segon pilot de McLaren, no crec que es vegi gaire moviment, de manera que no tenim pressa», afirmà Whitmarsh en declaracions al diari The Guardian.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.