algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Rafel Nadal imposa la seva casta

El manacorí guanyà Baghdatis i jugarà la final contra Nalbandián

El tennista espanyol Rafel Nadal es va imposar a Marcos Baghdatis per 4-6, 6-4 i 6-3, i va segellar el seu passi per a la final del Màsters Sèries de París, després d'un encontre on el manacorí va sofrir a la primera mànega i avui s'enfrontarà a David Nalbandián per alçar-se amb un títol que encara no té a les seves vitrines.

Nadal, que va debutar en el París-Bercy aquesta setmana, accedeix de nou a una final, i tractarà avui de tancar la temporada amb una victòria que seria històrica ja que només Andre Agassi va aconseguir, en la mateixa temporada, alçar-se amb el torneig de la capital francesa i el Roland Garros el 1999.

Pel que fa al partit, el primer set va ser tot del xipriota, que va neutralitzar el joc de Nadal amb un tennis directe i amb pujades a meitat de pista, que van deixar el mallorquí sense recursos. Després d'un 3-0 inicial per al de Manacor, amb ruptura de servei inclosa en el primer del seu oponent, va ser Baghdatis qui va sorprendre donant la volta al set.

I és que els dos jocs en blanc que va aconseguir el jove manacorí no van baixar l'ànim del de Limassol, que va lluir la seva millor dreta sobre la pista parisenca, on el Nadal va sofrir com no ho havia fet abans en aquest Màsters Sèries.

Allò cert és que Nadal va començar 3-1 a baix, ells tres jocs consecutius li van permetre posar-se per davant i desesperar el xipriota Baghdatis, que va comprovar la duresa del mallorquí. Nadal, amb 4-4 al marcador i tenint el servei, va haver de recórrer al deuce per apuntar-se el cinquè joc i restar per anotar-se el sisè i definitiu.

El mallorquí va portar el partit al tercer i definitiva set on va ser molt superior al seu rival, cada vegada més esgotat físicament. La situació va ser un calc per a Nadal que es va plantar amb 3-1 a favor seu i el servei també del costat seu. En aquesta ocasió, el mallorquí no el va desaprofitar i va entrar a la final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.