algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

L'Inca intentarà conquerir Lugo

Els homes de José Luis Abós disposats a sorprende el Breogan

SALVADOR RIPOLL. Palma.

El Bàsquet Inca, després de sumar la primera victòria de la present Lliga LEB Or a Melilla (61-68), afronta avui, a les 21 hores, en el pavelló provincial Dos Deportes de Lugo, el seu segon compromís a fora consecutiu contra un exconjunt de l'ACB, el Leche Rio Breogan. Els àrbitres prevists són el madrileny Garmendia Zorita i el valencià Zamora Rodríguez. El quintet gallec compta amb tres victòries i tres derrotes, perdent en la darrera ronda per la mínima a Huelva (74-73).

El tècnic del Breogan compta amb una banqueta amb deu jugadors polivalents, on tots són importants i d'un nivell de joc similar. Contra el cinc de Huelva va perdre el club gallec en el darrer quart, després d'encaixar un parcial de 25-17.

Formaren l'equip inicial: Ignacio Ordín, de base, Héctor García Blanco i Moreley Zanch, d'alers, junt amb els pivots Dany Kickert i Devin L. Davis. Aquesta darrer va ser el màxim anotador del seu conjunt amb 15 punts. Després entraren en joc els altres cinc: el base Dani López, Maurice Jeffers i Josñe Antonio Rojas, d'alers, i els pivots Roberto Morentín i Roger Fornás. S'ha de destacar que l'entrenador inquer José Luis Abós podrà tornar comptar amb l'escorta Marc Blanch, recuperat de la seva lesió.

Igual que en les darreres temporades el quintet del Raiguer va començar fluix la Lliga ja que faltava acoplament entre els jugadors vells i els nous fitxatges. A Melilla la defensa funcionà millor i els homes de José Luis Abós realitzaren durant tot el partit una actuació equilibrada, defensant en el darrer quart l'avantatge adquirida. Un bon resultat a Lugo donaria ales als jugadors del Bàsquet Inca que en la propera jornada rebran en el seu pavelló el Palma Aqua Màgica, en el primer derbi illenc de la Lliga. El club inquer enguany ja ha superat la xifra de 1.300 socis fet que demostra que el Bàsquet Inca és el club esportiu líder de la comarca del Raiguer.

L'equip inquer està agafant el ritme de joc de la Lliga LEB Or i els jugadors intentaran en les properes jornades oferir espectacle, a més de tornar convertir la seva canxa en un fortí. Guanyar avui a Lugo seria important i deixaria el conjunt de la Ciutat de la pell aprop dels equips capdavanters. Amb un pressupost modest el club inquer mira amunt i intentarà repetir la participació en la fase final d'ascens a la Lliga ACB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.