algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Moyà i Nadal, un camí i dos objectius

El palmesà cerca el passaport a Shangai i el manacorí vol recuperar la millor forma

Els mallorquins Carles Moyà i Rafel Nadal començaran avui el seu camí pel quadre individual del Màsters Sèries de París-Bercy contra David Nalbandián i Philippo Volandri, respectivament. El palmesà està davant de la seva darrera oportunitat per aconseguir els punts necessaris per estar en la final dels Mestres, mentre que el manacorí vol demostrar que està a punt precisament per disputar el torneig de Shangai, després de superar els problemes als genolls. El rival de Rafel Nadal en la segona ronda del torneig parisenc és l'italià Volandri, que ve d'acabar en la primera eliminatòria amb l'austríac Jurgen Melzer per un clar 6-0 i 6-3.

El mallorquí, número dos del món, i l'italià, número quaranta-un, s'han enfrontat fins ara en dues ocasions, ambdues sobre terra batuda i amb victòria per a Nadal. El seu primer duel va ser als trenta-dosens de final del Màsters Sèries de Roma del 2006, on el manacorí s'imposà de manera clara per 6-1 i 6-2. Aquell mateix any tornaren a conincidir en l'enfrontament entre Espanya i Itàlia de Copa Davis, en què es va imposar novament Rafel Nadal, encara que amb més dificultats, per 3-6, 7-5, 6-3 i 6-3. L'italià, que ha guanyat dos títols durant el transcurs de la seva carrera, cap aquesta temporada, haurà de superar-se a si mateix si vol sumar la seva primera victòria sobre Nadal com a professional.

Carles Moyà tindrà en l'argentí Nalbandián el seu primer escull en el difícil camí que li ha tocat per intentar arribar a la final del torneig francès, objectiu del mallorquí per aconseguir els punts necessaris per estar al Màsters de Shangai. Si derrota el tennista argentí, el palmesà s'hauria de veure les cares amb el vencedor del Roger Federer-Ivo Karlovic, botxí de Fernando Verdasco. Moyà, que no ha disputat la primera ronda perquè és un dels setze caps de sèrie del torneig, haurà de desnivellar a favor seu la balança de victòries i derrotes que té amb Nalbandián, ja que és de tres victòries per a cadascú. El seu darrer partit conclogué amb triomf de Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.