cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

Parella letal

L'andalús Dani Güiza i el veneçolà Juan Arango, amb cinc gols cadascun són en aquests moments un dels duets atacants que inspiren més respecte a Primera Divisió

Els davanters del Reial Mallorca, Juan Arango i Dani Güiza tenen molt de perill. El veneçolà i l'andalús continuen en estat de gràcia, ja duen marcats cinc gols cadascun aquesta temporada i són els principals «culpables» que el seu equip estigui protagonitzant l'inici de Lliga més golejador de la seva història. Un cop disputades les 9 primeres jornades, els jugadors de Manzano ja han fet fins a 17 dianes i això els permet, a aquestes altures, lluitar pels llocs que donarien dret a disputar la Copa de la UEFA la temporada que ve. El forat respecte a la zona de descens comença a ser considerable.

Dani Güiza, la principal aposta de la secretaria tècnica del club aquesta temporada, ofereix un rendiment espectacular en la que és la seva segona etapa en el Mallorca i gairebé assegura un gol per partit. L'ariet nascut a Jerez de la Frontera, que arribà aquest estiu a l'Illa procedent del Getafe, ha vist porteria davant el Llevant (jornada 1) , l'Atlètic de Madrid (jornada 2), l'Almeria (jornada 4), el Recreativo de Huelva (jornada 8) i l'Espanyol (jornada 9). En tots aquests partits el Mallorca ha puntuat, sumant dues victòries "Llevant (3-0) i Recre (0-2)" i tres empats "Atlètic (1-1), Almeria (1-1) i Espanyol (2-2). A més, en la tercera jornada, davant el Vila-real a l'Ono Estadi (0-1), el col·legiat Pérez Burrull li anul·là un gol en assenyalar un inexistent fora de joc, amb la qual cosa Güiza podria dur en aquests moments sis gols en el seu compte personal. Si a més tenim present que el davanter andalús no jugà el partit corresponent a la setena jornada contra el Getafe per sanció, veim que Güiza ha marcat sis gols en vuit partits, uns números a l'abast de molts pocs. Només quedà sense marcar davant el Betis (3-0), partit en què a més fou expulsat, i davant el Valladolid (4-2).

Per la seva banda, Arango té repartits els seus cinc gols en tres partits: en marcà dos davant el Valladolid, dos davant el Getafe (4-2) i el que diumenge li marcà a l'Espanyol.

L'internacional veneçolà ha sabut superar una crisi de joc per la que rebé no poques crítiques les primeres jornades i actualment s'ha convertit en el millor soci de Güiza, en l'atac. Cal tenir present que Juan Arango, que l'any passat va marcar 9 gols, no sempre ha jugat de davanter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.