• Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

Velocitat al límit al circuit de Llucmajor

Una quarentena de participants prengueren part de la prova, vàlida pel campionat de Balears

La celebració del títol mundial de motociclisme aconseguit per Jorge Lorenzo en la categoria de 250 cc va posar en evidència una reclamació, que els motoristes de les Illes porten temps demanant, la construcció d'un circuit on poder competir i millorar les seves habilitats. Ahir tots els amants de la velocitat es van reunir al circuit de Llucmajor on es va celebrar el XVIII Trofeu Motos Salom, puntuable pel campionat de Balears de velocitat, organitzat pel Media Milla Sport Club.

Un total de 36 inscrits a les sis categories participants (Extrem, Supersport, Open Series, 125 Open GP, Open 80 cc i Supermoto) van mesurar la seva rapidesa en el traçat llucmajorer.

En la categoria més nombrosa, l'Open 80 cc amb 18 inscrits, la victòria va ser per Joan Perelló, seguit per Guillem Soler i Oscar Calvo, que va completar el podi. Amb aquest triomf, Perelló retalla 5 punts a Soler, el qual encapçala la classificació general del camiponat de Balears. En Open 125 cc, Enric Ferrer es proclamà vencedor per davant Miguel angel Poyatos i Carlos Sanjuan.

Joan Garcia, Francisco Jesús Martin i Antoni Ferrero formaren el podi de la categoria Open Sèries, que continua dominada amb autoritat per Joan Garcia amb 125 punts. Daniel Vadillo va saber com superar els rivals per aconseguir el triomf de la classe extrem, mentre que Joan Pellicer féu el propi a supersport.

Finalment, José Maria Reyes va guanyar la supermoto per davant de Jorge Portell, qui va finalitzar segon.