algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Gregory Bourdy fou el millor

El gal va saber aguantar el resultat de dissabte i es va adjudicar el torneig seguit de l'anglès Sam Little

El golfista francès Gregory Bourdy va aconseguir la victòria en la cinquena edició del Mallorca Clàssic, puntuable per al Circuit Europeu, després d'un cap de setmana on va ser el millor dels participants i que li va servir per estrenar el seu palmarès professional. L'acte d'entrega de premis comptà amb la presència de Joan Sastre, director general de l'Ibatur, i Antoni Pascual, conseller d'Obres Públiques del Consell de Mallorca.

El gal, un dels que va poder acabar dissabte la seva jornada amb una gran targeta de 64 (-6), va començar al costat de l'holandès Robert-Jan Derksen en el coliderat del darrer recorregut al Pula Golf, amb un impacte d'avantatge sobre el també francès Jean-Marie Lucquin i l'irlandès Paul Lawrie, i amb Sergio García amb opcions, a tres del capdavant. Tanmateix, Bourdy no va donar opcions, mentre que els seus principals rivals per al triomf si que van fallar. Així, una targeta de 67, tres per sota del parell, a mercè de tres birdies i cap error als seus 18 forats finals, en va tenir prou per assegurar-se el Mallorca Clàssic.

Per la seva part, Derksen va repetir amb el parell del camp (70), Lucquin no va poder amb la pressió i en va fer 73 (+3), el mateix que Lawrie, autor de 72 (+2), pel que la segona plaça final va ser per a l'anglès Sam Little, que es va quedar a dos cops del vencedor després de realitzar 67. Al costat espanyol, Sergio García no va poder espantar els líders i tampoc no va estar encertat en la jornada final. El castellonenc, després de realitzar tres recorreguts per sota del parell del camp del Pula Golf, ahir va lliurar una targeta de 73, tres sobre el parell, després de tres birdies, quatre bogeys i un doble bogey.

D'aquesta manera, el millor nacional va ser José Manuel Lara, que va millorar amb el pas dels dies i va tancar la seva participació amb un recorregut de 66 cops quatre per sota del parell, després d'una jornada plena d'encerts (set birdies) i entelada per alguns errors (tres bogeys). A més, entre els vint primers també van acabar el malagueny Miguel Àngel Jiménez i el canari Carl Suneson, que van acabar empatats en la devuitena posició amb un total de -2. Tanmateix, el golf espanyol no va poder brillar en aquesta edició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.