algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Derksen i Lucquin són ara els líders

Sergio García, que no ha completat el segon recorregut, a sis cops dels capdavanters

L'holandès Robert Jan Derksen i el francès Jean Francois Lucquin lideren el Mallorca Clàssic, que es disputa a Pula, després de la segona jornada, que no es pogué completar. Ambdós jugadors, que sí han acabat els dos primers recorreguts, dominen amb un total de 131 cops (-9), després de firmar les dues targetes amb 65. A tres cops s'hi troben, també amb les dues voltes completades, l'irlandès Peter Lawrie i el danès Mads Vibe-Hastrup. Destacar que Niclas Fasth i Thongechai Jaidee, amb cinc sota par, es troben a quatre cops de la parella líder.

El millor espanyol és Carl Suneson, que es troba a la novena posició, després d'un dia pletòric que tancà amb una magnífica targeta amb 64 cops.Sergio García, per la seva part, anava en el moment de la suspensió amb tres cops sota par després del forat, totalitzant un cop sota par en el seu segon recorregut. Els jugadors que no hagin completat el seu segon recorregut ho faran avui dematí. La pluja, que havia estat la gran protagonista de la primera jornada, no tingué ahir incidència, tot i que una tormenta va interrompre el normal desenvolupament del joc durant poc més d'un quart d'hora.

Avui, els golfistes que no han finalitzat el seu segon recorregut ho faran a primera hora. No hi haurà grans sorpreses i els grans favorits al triomf final superaran el sempre temut tall. La tercera jornada es presenta força atractiva, ja que tot i que les diferències comencen a ser importants, encara són molts els golfistes amb opcions.El mallorquí Sebastián García-Grout, que a la primera jornada havia completat el camp amb el par, completà ahir el segon recorregut amb 74 cops per situar-se ara quatre sobre par i quedar fora del torneig. Marcos Juan quedà ahir eliminat, ja que completà el segon recorregut amb 85 cops, firmant una targeta amb un total de 155.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.