cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Ibagaza: «Ja se'ns comença a respectar»

El mitja punta argentí assegura que s'ha d'aprofitar al màxim el bon moment que travessa el Mallorca

«Estam en un bon moment i cal aprofitar-lo. Ja se'ns comença a respectar, i el respecte es guanya. Anam pel bon camí». Paraula d'Ibagaza.El mitja punta argentí del Reial Mallorca destacà el moment dolç i de resultats que viu l'equip, i que li permet ocupar la setena posició de la taula classificatòria. «A la fi hem guanyat un partit fora camp i hem encadenat dues victòries consecutives. És molt important anar sumant de tres en tres. Estam en un bon moment i ho hem d'aprofitar».

A pesar de tot, el Caño sap que la competició és llarga i que la Lliga tot just acaba de començar, i per això recomana prudència amb vista al pròxims partits, i assegura que encara és prest per deixar de pensar en la permanència com a primer objectiu. «Encara queda molta de Lliga, s'ha d'anar partit a partit i hem d'intentar sumar el màxim de punts possible en els pròxims compromisos perquè l'equip guanyi en tranquil·litat i confiança», assegurà. En relació amb les cites que esperen el Reial Mallorca a finals d'octubre i tot el novembre "Espanyol, Deportivo, València, Reial Madrid i Sevilla", Ibagaza considera molt important continuar forts a l'Ono Estadi i afirma que «ara vénen rivals complicats i és important, sobretot, guanyar al nostre camp. Hem d'anar partit a partit i sumar el màxim de punts possible. Ara l'equip està bé i tenim molta confiança per enfrontar-nos amb qualsevol rival».

«Ens començam a guanyar el respecte dels altres equips. La temporada passada, en la primera volta, els equips venien a Palma i ens guanyaven amb facilitat. En la segona volta la cosa canvià. Hem aconseguit una línia molt bona i esperam no perdre-la. El respecte es guanya i anam pel bon camí», afegí el migcampista argentí.

Quant a l'Espanyol, elrival de dissabte, Ibagaza destacà que «té jugadors de gran nivell com Riera», i que «són perillosos de mitjan camp per amunt, i per això haurem d'estar concentrats en totes les línies i intentar marcar un gol abans que ells. Ells també estan en un bon moment i es veurà un bon partit. Intentarem brindar un nou triomf a l'afició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.