L'equip de Juande Ramos superà amb justícia un Steaua de Bucarest que jugà a la defensiva

SEVILLA 2
STEAUA 1

SEVILLA: Palop, Daniel Alves, Mosquera, Dragutinovic, Adriano, Keita, Poulsen, Jesús Navas, Diego Capel, Luis Fabiano i Kanouté.
Renato per Kanouté en el minut 70, Pep Lluís Martí per Diego Capel en el minut 83

STEAUA: Zapata, Petre Marin, Goian, Rada, Emeghara, Ovidiu Petre, Croitoru, Nicolita, Dica, Iacob i Surdu.
Badea per Dica i Adrian Neaga per Surdu en el minut 45 i Zaharia per Iacob en el minut 70.

ÀRBITRE: Roberto Rosetti (Itàlia). Amonestà Keita i Adriano per part del Sevilla i Petre Marin, Croitoru i Zaharia per part de l'Steaua de Bucaresc

GOLS: 1-0: minut 4, Kanouté.
2-0: minut 16, Luis Fabiano.
2-1: minut 62, Ovidiu Petre.

El Sevilla va complir els pronòstics i va sumar la seva segona victòria (2-1) en la lligueta de la Lliga de Campions davant el Steaua, un rival que, malgrat el seu escàs nivell, va causar, gràcies a la relaxació defensiva del seu oponent, alguna inquietud en la segona part però que continua sense puntuar, mentre que els de Juande Ramos posen peu i mig en la següent ronda en assegurar-se pràcticament el segon lloc del seu grup, després que l'Arsenal vencés també l'Slavia de Praga.

A l'onze sevillista la sorpresa la va protagonitzar l'habitualment criticat Mosquera, ahir titular en l'eix de la rereguarda. Els romanesos, per la seva part, conscients de la seva inferioritat, es van presentar amb un sistema ultradefensiu, en el qual l'únic davanter era l'espigat Iacob, esperant que dos vells coneguts ja a Europa, Nicolita i Dica, connectaran amb ell en una contra. Però el desenvolupament del partit va evidenciar des del començament que no hi havia lloc per pensar en tàctiques ni estratègia.

I és que els aficionats, gairebé no varen tenir temps d'asseure's abans que l'1-0 pujàs al marcador. Perquè en el minut 4 el jove Capel, ahir novament titular en l'extrem esquerrà, li va posar el gol amb safata a Kanouté que, sense cap oposició, va rematar al segon pal l'1-0. Amb el mateix Capel com a motor imparable del seu equip, el Sevilla va continuar pressionant, conscient que el Steaua no tenia arguments amb què contrarestar l'allau que se li venia a sobre per moments. En el minut 16, Luis Fabiano deixaria el partit vist per a sentència amb el segon gol. L'equip de Juande Ramos hagués pogut aconseguir una golejada d'escàndol a la primera part, ja que remataren 13 pics a porteria, però a la represa es relaxaren i encaixaren un gol.