cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

El Madrid no vol sopreses davant els grecs

L'Olympiakos arriba al Santiago Bernabéu per a un enfrontament on es jugarà el lideratge del grup C

Reial Madrid i Olympiakos, colíders del grup C, amb quatre punts, s'enfronten avui al Santiago Bernabéu, en un duel en què els locals no poden permetre's ensopegades si no volen complicar-se l'etapa europea. Després de començar a casa amb victòria davant el Werder Bremen, els madridistes no van ser capaços de passar de l'empat (2-2) davant del Lazio. Així, el triomf a casa és obligat per als de Bernd Schuster, que no travessen el seu millor moment i que, malgrat que mantenen el liderat de lliga, arriba de perdre a Montjuïc i deixant males sensacions en el seu joc.

El Reial Madrid es manté al capdavant de la classificació, però el seu joc continua sent més que discret i en lloc d'anar en línia ascendent sembla que l'equip va de més a menys, encara que ha aprofitat la irregularitat de la resta. Ara, aquesta setmana amb dos partits seguits a casa el marge d'error no existeix i menys a Europa, on la classificació passa per guanyar tot allò de casa i treure punts fora per aconseguir acabar a la primera plaça del grup, una cosa que no aconsegueix des de la campanya 2003/2004.

El cansament acumulat pels compromisos de les seleccions i les baixes per lesió de diversos jugadors importants i per decisió tècnica després de la polèmica amb els brasilers, estan llastrant el conjunt blanc, que per avui, de nou, no podrà comptar amb Pepe, Robben, Heinze, que s'han unit amb Diarra i Cannavaro, amb cops al genoll, i ha preferit no forçar-los.

Així, el lateral dret seria per a Salgado o Torres, mentre que Sergio Ramos es desplaçaria a l'eix de la saga al costat de Metzelder, amb Marcelo a l'esquerra. Per davant, Gago supliria la baixa de Diarra i jugaria al costat de Guti i és possible que Robinho recuperi un lloc en detriment d'Higuaín. Per la seva part, el tricampió de la Lliga grega i que aquesta campanya encara no ha donat la seva millor mesura, ja que és segon després de l'AEK, viatja disposat a sumar la seva segona victòria consecutiva a domicili que augmenti les seves aspiracions d'estar en els vuitens de final.

El campió hel·lè portava 31 partits sense conèixer la victòria en la màxima competició continental, però va posar fi a aquesta ratxa amb l'1-3 aconseguit davant del Werder a Bremen. Aquest triomf li va posar al capdavant del grup amb millor diferència de gols que els blancs. D'aquesta forma, l'Olympiakos va veure renéixer les seves aspiracions a Alemanya, i un resultat positiu en el Bernabéu, catapultaria les seves esperances, encara que les estadístiques davant dels blancs li són desfavorables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.