muy nuboso
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Els homes de Frank Rijkaard es juguen el lideratge a Ibrox Park

Ronaldinho torna i el dubte és si Gudjohnsen serà a l'onze titular

El Barcelona es juga avui el lideratge del grup E a Ibrox Park on l'espera l'equip escocès del Glasgow Rangers, que també ha guanyat els seus dos primers partits en aquesta primera fase de la Lliga de Campions. Un empat a terres escoceses bastaria al conjunt blaugrana per mantenir-se al capdavant del grup, encara que la victòria el situaria amb un peu i mig als vuitens de final i augmentaria les seves opcions d'acabar primer a la lligueta i, per tant, disputar al Camp Nou el partit de tornada del primer encreuament eliminatori.

El Barça arriba a Escòcia després de perdre el seu primer partit de la temporada â"en Lliga davant del Villa-real (3-1)â" i amb la baixa del centrecampista Anderson Luis de Souza Deco, que estarà cinc setmanes apartat dels terrenys de joc després de trencar-se l'adductor de la cama esquerra a el Madrigal. El seu lloc en la convocatòria l'ocupa Ronaldinho, a qui Rijkaard va donar descans a el Madrigal i que tornarà a la titularitat per liderar l'atac blaugrana, la qual cosa deixa fora de l'onze al jove Bojan Krkic, el seu substitut en el darrer encontre de lliga.

La baixa de Deco, amb les de Rafael Márquez, José Edmilson i Touré Yaya, obligarà el tècnic blaugrana a alinear un centre del camp inèdit, amb l'entrada de l'islandès Eidur Gudjohnsen com a volant, al costat de Xavi Hernàndez i Andrés Iniesta, que tornaria retardar la seva posició per ocupar la demarcació de pivot defensiu. Després de resoldre els seus dos primers envits europeus amb solvència (3-0 davant de l'Olympique de Lió i 0-2 contra l'Sttutgart), el Barça afronta avui una tercera revàlida com a visitant, davant l'altre rival del grup, el Glasgow Rangers, del gallec Nacho Novo i David Cuéllar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.