VIVEMENORCA 68
DKV JOVENTUT 93

VIVEMENORCA: Moss (16), J. Fernández (0), Marinovic (10), Stojic (8), Bazdaric (5) -cinc inicial- Cazorla (1), M. Fernández (2), Ivanov (3), Tusek (9) i Mendiburu (14).
DKV JOVENTUT: Mallet (21), Ribas (10), Barton (8), Jagla (7), Moiso (0) -cinc inicial- Rubio (18), Popovic (10), Hernández-Sonseca (11) i Laviña (8).
ÀRBITRES: Martin Beltrán, Bultó i Sacristán. Sense eliminats. Tècnica a l'entrenador local Ricard Casas.
PARCIALS: 20-24, 37-48 (descans), 48-68 i 68-93 (final).

El ViveMenorca continua sense estrenar el seu caseller de victòries en perdre ahir davant del DKV Joventut un partit marcat per la gran superioritat dels d'Aíto Garcia Reneses, que fins i tot sense Rudy Fernández, lesionat, van batre per ampli marge els illencs. Els badalonins van tenir un alt percentatge de tir davant un rival que només els va plantar cara durant poc més de 20 minuts.

Un intens primer quart va obrir el partit entre el ViveMenorca i el DKV Joventut. Els verd-i-negres amb un contundent 0-9 inicial van obrir el seu compte anotador amb una gran aportació de Mallet, en la qual va anotar tres triples consecutius i un tir lliure. El ViveMenorca va reaccionar a aquest parcial amb les mateixes armes que el seu rival, rapidesa i jugant en equip, amb el marcador 7-17 els insulars van aprofitar un parcial de 7-2 per posar el 14-19 encara que es va arribar al final del primer quart per 20-24 per als de la «penya».

Després de la primera aturada, Marko Tusek amb un triple va reduir diferències al marcador (23-24) i un altre triple d'Ivanov va empatar l'encontre a 26, però el DKV Joventut magistralment dirigit per Mallet va aprofitar dues faltes antiesportives xiulades sobre els locals J. Fernández i M. Stojic per continuar manant en el partit.

Això va suposar l'enlairament al marcador dels catalans amb un parcial de 0-7 i assoliren la seva màxima diferència de 12 punts (30-42). La Penya va tancar aquest segon quart amb un triple de Pau Ribas i 6 rebots defensius de Lubos Barton. Els de Maó, malgrat la diferència, no sortien del partit (37-48).

El tercer període es va iniciar amb una tècnica a Ricard Casas que va suposar més avantatge per al líder (37-53) però el Menorca va estrènyer en defensa i amb un Moss immens sota el tauler, 5 punts consecutius (42-53), retallà diferències. La gran intensitat que imprimia Ricky Rubio que va prendre els comandaments, i l'aportació de Barton, van fer que els menorquins es veiessin impotents davant del bon joc verd-i-negre. Amb 48-68, va finalitzar aquest quart.

El darrer temps va ser un passeig per als d'Aíto García Reneses. Van aconseguir 23 punts d'avantatge (48-71) ràpidament, diferència que es va anar incrementant fins al final.