algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El territori de Lorenzo

María, la mare del campió, visqué envoltada d'amics i família el triomf del seu fill

Si Lorenzo's Land té una capital segur que és aquesta, la casa de la seva mare. María, acompanyada dels seus concos Mariano i Mari Carmen i alguns amics, estava puntualment preparada per «patir» a l'hora que va començar la carrera, encara que com és costum en ella no la va mirar.

La mare de Jorge Lorenzo es va mostar encantada per la victòria del seu fill en el campionat del món de 250 cc. en la matinada del diumenge. María, que va passar els 45 minuts que durà la carrera a la cuina, anava coneixent les evolucions de Jorge per boca del seu conco Mariano, que de tant en tant entrava a la cuina per tranquil·litzar-la i explicar-li que estava passant al circuit de Sepang. «Tranquil·la, em deia, tot va bé, ara segon, ara primer». Quan li comunicaren la caiguda de Dovizioso lluny d'alegrar-se va pensar «pobret» i no es va relaxar fins que el seu fill, tot i ser ja campió del món, va davallar de la moto.

María, que estava fent xocolata a la cuina quan Lorenzo confirmava el seu bicampionat, va confessar que no havia pogut contenir les llàgrimes en veure l'alegria del seu fill durant la celebració de la victòria. «L'he vist tan content i feliç que no he pogut contenir les llàgrimes», explicà als micròfons d'IB3 Ràdio.

«Ha aconseguit el seu títol de campió del món, que per ell era molt important. Ha estat un any molt bo, sense caigudes, es nota que ha corregut amb molt de cap», digué la mare del bicampió.

També explicà que espera que qualque dia pugui mirar les carreres del seu fill en directe, però confessà que passa molta pena per si cau i li passa res. «Avui (per ahir) m'he aixecat a les cinc menys quart per estar llesta a l'hora de la carrera, però quan ha arribat el moment no la he poguda mirar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.