algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Jonás Gutiérrez no podrà jugar a Huelva

L'internacional argentí encara no es troba del tot recuperat de les seves molèsties en el genoll dret

El migcampista Jonás Gutiérrez quedarà fora de l'expedició del Reial Mallorca que viatjarà avui a Huelva per a enfrontar-se demà amb el Recreativo al Nuevo Colombino. L'internacional argentí no s'ha recuperat per complet de la distensió que té al genoll dret i que va patir en el partit que enfrontà el Mallorca amb el Betis el passat dia 30 de setembre a l'estadi Manuel Ruiz de Lopera, i que ja li impedí disputar el darrer duel de Lliga contra el Getafe i els dos compromisos internacionals amb la seva selecció contra Xile i Veneçuela.

Jonás Gutiérrez, que durant el parèntesi de la Lliga fou tractat pels metges de la selecció argentina, experimentà una important millora a la zona afectada, però la darrera exploració que se li practicà ahir a Palma desaconsellà la seva reapació aquest cap de setmana, pel perill d'una recaiguda. Gregorio Manzano reconegué ahir en roda de premsa que el més prudent és que «Jonás faci repòs alguns dies més». Aquest contratemps, que s'afegeix a la baixa per sanció del també argentí Guillermo Pereyra, obligarà el tècnic mallorquinista a modificar el seu onze una vegada més per al partit contra el Recreativo. Recuperats el lesionat Héctor i el sancionat Ballesteros per a la rereguarda, el grec Angelos Basinas tindrà l'oportunitat de retornar a la titularitat i té gairebé totes les possibilitats de jugar com a pivot defensiu. Manzano també experimentà amb Ramis en aquesta posició en l'entrenament de dijous, però aquesta sembla una opció més remota.

Per altra banda, la baixa de Jonás Gutiérrez pot ser coberta de dues maneres: La primera consistiria a fer jugar Varela per la banda dreta, Tuni per l'esquerra i ubicar Juan Arango com a segon davanter, acompanyant el rehabilitat Dani Güiza. La segona opció que té Manzano és fer jugar l'internacional veneçolà per la banda esquerra, deixar Tuni a la banqueta i donar una nova oportunitat a l'algaidí Víctor Casadesús a la davantera.

Per la seva banda, el Galgo, que demà es perdrà el seu segon partit d'aquesta temporada per lesió, seguirà durant els pròxims dies un tractament específic per accelerar la seva recuperació i per poder així reaparèixer en la novena jornada de Lliga, durant la visita de l'Espanyol a l'Ono Estadi. Ahir Jonás es va entrenar en el gimnàs al marge del grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.