algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Nalbadián apallissa Nadal

El manacorí no es va trobar còmode en cap moment i no va saber com aturar el joc de l'argentí

L'argentí David Nalbandián va frustrar d'un cop les expectatives de Rafel Nadal, va ofegar l'esperança del públic de Madrid i es va situar en la semifinal del vuitè i penúltim Màsters Sèries de la temporada després d'un triomf espectacular sobre el mallorquí (6-1 i 6-2), que va privar de les semifinals i d'un nou i esperat envit davant del serbi Novak Djokovic.El Telefónica Arena no va tenir la màgia de fa dues temporades. La que va rescatar el balear, que va emergir en una excelsa remuntada davant del croat Ivan Ljubicic per conquerir Madrid després de capgirar un partit impossible. Però Nadal necessitava ahir una mica més que tot això per batre Nalbandián.

El manacorí va ser víctima dels seus propis errors. Va acabar el xoc amb 29 errors no forçats i només quatre cops guanyadors. Mai abans no se l'havia vist tan descentrat com ahir davant l'argentí. Amb presses per trobar el punt d'inflexió que li permetés capgirar el partit, va patir en cada un dels seus serveis, sempre qüestionats. I a excepció del primer joc del partit, que va conquerir amb el seu servei, sempre va estar contra les cordes cada vegada que es disposava a obrir el punt.

La posada en escena va ser fictícia. Va estimular el públic i va situar per davant el balear. Un alè efímer perquè Nalbandián va decidir exhibir el seu millor tennis. Va guanyar nou jocs seguits; és a dir, es va endur com una exhalació el set inicial i va deixar encarrilat el segon.Nadal ho provà tot. Però sense convicció, i l'èpica no entrà aquesta vegada en el paper de Nadal, que s a'comiadà així de Madrid i d'un cara a cara amb Novak Djokovic, que espera un enfrontament amb el balear per resoldre comptes pendents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.