nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Raúl: «És hora d'estar units i no de debats»

El madridista opinà que s'han d'oblidar aquestes discussions sobre la selecció que no condueixen a res

El capità del Reial Madrid, Raúl González, va dir ahir que la seva il·lusió és jugar en el seu club i en la selecció espanyola, encara que hi ha moments en els quals «no pot ser» i que ara «cal unir forces per ajudar els qui hi ha i oblidar debats que no condueixen a res».Raúl va participar ahir com a ambaixador de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO) en la presentació de la campanya solidària del futbol contra la fam, que es desenvoluparà durant les jornades del 21 i el 28 d'octubre amb la col·laboració de la Lliga de Futbol Professional (LFP).

El capità del Reial Madrid, que és des de fa tres anys ambaixador de la FAO, va recordar un viatge «apassionant al Senegal», on l'impressionaren «les ganes de viure dels infants que no tenen l'alimentació adequada», i va assegurar que «els vertaders problemes són uns altres, no el fet de ser o no a la selecció». «Aquest és un problema menor i per a mi no és important en aquests moments», afegí.

El madridista, que va definir com «un orgull i un repte» el seu paper com a ambaixador de la FAO, va remarcar que se sent «orgullós» de la seva carrera com a futbolista i va rebutjar que no es reconeguin els seus èxits en al·lusió a la seva absència en la selecció espanyola, ja que va afirmar que se sent «molt respectat».

«Tot el que he aconseguit ha estat al terreny de joc i també per la meva manera de comportar-me. A 30 anys tenc la il·lusió de continuar gaudint de la millor professió per a mi. La il·lusió de tots els espanyols és veure l'equip nacional guanyant un títol, i tant de bo que ho puguem veure. Anam per bon camí. La pròxima Eurocopa és més a prop i tots hem d'unir les nostres forces per ajudar els qui juguen ara mateix», assenyalà.També es va referir als reconeixements que des del Reial Madrid s'han fet en les darreres hores de la seva trajectòria, i va declarar que el seu equip el que fa és ajudar-lo i donar-li suport. «Per a mi és important tenir aquesta confiança. La meva il·lusió és jugar en el meu club i en la selecció, però hi ha moments en què no pot ser», va concloure Raúl.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.